fotograf profesionist de nunta Iași

Aici veti gasi sute de fotografii, asteptati sa se incarce pagina!

Pentru a vizualiza corect fotografiile utilizati un monitor calibrat cromatic in sRGB. Fotografiile din portofoliu sunt editate pe  Apple – iMac cu monitor calibrat cromatic pentru editare foto! Folositi monitor calibrat (cu certificat de calibrare) de preferat cu ecran IPS.

* * *

 

Fotograful este aceea persoană care se ocupă de executarea de fotografii, începând cu fixarea imaginilor (sau fotografiatul) pe peliculă sau mai nou înregistrarea lor într-o cameră digitală și terminând cu expunerea lor pe un suport solid din hârtie sau pe un DVD. Este o meserie apărută odată cu apariția fotografiei.

Termenul „fotograf” derivă din „fotografie”, un termen ce provine din limba greacă, prin alăturarea cuvintelor φῶ (phos), care înseamnă „lumină” și γραφή (graphe), care înseamnă „desen”.

Sunt numiți fotografi de ocazii, aceia care fotografiază diferite momente din viața fiecărui om cum ar fi căsătoria, botezul, copilăria, familia și diferite alte activități casnice. Acești fotografi pot fi atâtamatori, cât și profesioniști.

Mai sunt cei numiți fotoreporteri, profesioniștii care prin activitatea lor aduc la vedere aspecte din diferite evenimente din lumea încojurătoare: evenimente politice, războaie, aspecte sociale, evenimente deosebite și multe altele.         Sursa: wikipedia

Cristi Timofte – fotograf profesionist de nunta Iași

fotograf Professionist nunti - fotograf profesionist de nunta Iași

Leave a reply

Your email address will not be published.