album foto fotocarte Premium

album foto fotocarte Premium ~ albume foto de nunta, albume foto botez, albume foto de familie… Amintiri de neuitat!

 

   Albume fotocarte relizate personalizat, colaje de fotografie printate pe pagina. Copertile sunt de diverse dimensiuni si realizate din piele naturala sau ecologica in diverse culori sau texturi, colturi metalice pentru o mai buna protectie la uzura sau colturi rotunde. Deasemenea si colturile paginilor pot fi in unghi drept sau rotunjite. Colajele foto sunt realizate de www.cristitimofte.ro apoi aprobate de beneficiar iar la final sunt trimise la furnizor pentru realizarea albumului. Albumele sunt livrate in cutii din carton lucios sau pot fi facute si din acelasi material din care sunt facute si albumele (piele naturala sau ecologica)

* * *

Comanda un album foto tip fotocarte PREMIUM :

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Contactati-ne pentru
Prin completarea acestui formular cu datele solicitate, declarati ca sunteti de acord ca datele dvs. cu carcter personal sa fie utilizate pentru a formula un raspuns cererii dvs. Daca nu sunteti de acord cu utilizarea datelor dvs. cu caracter personal parasiti acest formular si contactati-ne pe email sau telefonic. Acest formular poate inlocui o comanda la contract de prestari servicii si este probatoriu.

ATENTIE: incarcati fotografiile la rezolutie maxima (din folderul: „Pentru print”)

 ⇒ Solicitati suport telefonic:  0753 376 987

 ⇒ Solicitati suport pe facebook

mostrar de coperti fotocarte

* * *

Alegeti materialul si culoare copertii albumului (vezi mai sus!) – folositi pentru vizualizare un monitor calibrat cromatic sau incearca sa il calibrezi tu pentru a vedea corect culorile!

 

album foto fotocarte Premium

* * *

cristi timofte, fotograf, cristitimofte, nunta, nunti, iasi, fotograf profesionist de nunta Iasi

Diverse modele, culori, colturi metalice sau rotunjite ambalate individual in cutii de carton lucios personalizate

fotograf nunta, fotograf iasi, fotograf nunta pret, fotograf nunta iasi pret, fotografi nunta, fotografi nunta iasi, foto, foto nunta, foto iasi, fotograf profesionist, fotograf profesionist nunta, fotograf profesionist nunta iasi, iasi, profesionist, album fotocarte, servicii foto botez, fotograf nunta, albume foto, Sedinte foto Iasi, magazin foto, Fotograf profesionist la nunti, Fotograf Iasi, Fotograf profesionist, Fotograf, Fotograf nunta Cristi Timofte, Fotograf nunti, Sedinta foto trash the dress, fotograf profesionist, album foto fotocarte Premium, album

fotograf profesionist de eveniment din Iasi, servicii foto la nunti, album foto fotocarte Premium, botez, aniversare, sedinte foto de nunta, de familie, copii, sesiune foto trash the dress, dupa nunta

album fotocarte Andreea si Florin Soveja - 10.05.2014album fotocarte Erika si Eduard - 07.06.2014album fotocarte Oana si Catalin - 31.05.2014

album fotocarte modele si forme

Material coperta pentru albumele foto digitale – album foto fotocarte Premium

Alege ce ti se potriveste!

* * *


Alte produse din aceeasi categorie:

Album foto „STANDARD 150″ 

 

* * *


 

Incepand cu 2014 am decis ca e timpul sa lucram cu cei mai buni in domeniu astfel incat calitatea serviciilor sa fie de nivel profesional!

Am ales un furnizor in urma studiului pietii de albume foto din Romania si am decis ca este momentul sa lucram cu o echipa de profesionisti ce pot oferi un bun raport calitate-pret si timp de executie.

Căutări referitoare la album foto fotocarte Premium