album fotocarte Standard 100

album fotocarte Standard 100

Albume fotocarte relizate personalizat, colaje de fotografie printate pe pagina. Copertile sunt de diverse dimensiuni si realizate din piele naturala sau ecologica in diverse culori sau texturi, colturi metalice pentru o mai buna protectie la uzura sau colturi rotunde. Deasemenea si colturile paginilor pot fi in unghi drept sau rotunjite. Colajele foto sunt realizate de www.cristitimofte.ro apoi aprobate de beneficiar iar la final sunt trimise la furnizor pentru realizarea albumului. Albumele sunt livrate in cutii din carton lucios sau pot fi facute si din acelasi material din care sunt facute si albumele (piele naturala sau ecologica)

Acesta este un album foto tip fotocarte care costa doar 100 euro !!!

Dvs. platiti exact cat costa albumul + cost transport curier rapid:

  • 100 euro + 25 lei transport

* * *

Comanda un album foto ~ ” Fotocarte Standard 100 „

ATENTIE: incarcati fotografiile la rezolutie maxima (din folderul: „Pentru print”)

 ⇒ Solicitati suport telefonic:  0753 376 987

 ⇒ Solicitati suport pe facebook

Mostrar de coperti fotocarte

albume foto digitale fotocarte

 

* * *

Alegeti materialul si culoare copertii albumului (vezi mai sus!) – folositi pentru vizualizare un monitor calibrat cromatic sau incearca sa il calibrezi tu pentru a vedea corect culorile!

Album FOTOCARTE ~ Iasi

* * *

 

cristi timofte, fotograf, cristitimofte, nunta, nunti, iasi, fotograf profesionist de nunta Iasi

album fotocarte Andreea si Florin Soveja - 10.05.2014

Diverse modele, culori si colturi metalice ambalate individual in cutii de carton lucios personalizate.

album fotocarte modele si forme

Material coperta pentru albumele foto digitale – album fotocarte. Alege ce ti se potriveste!

* * *


 

Alte produse din aceeasi categorie:

 

Album fotocarte PREMIUM

 

 

 

fotograf nunta, fotograf iasi, fotograf nunta pret, fotograf nunta iasi pret, fotografi nunta, fotografi nunta iasi, foto, foto nunta, foto iasi, fotograf profesionist, fotograf profesionist nunta, fotograf profesionist nunta iasi, iasi, profesionist, album fotocarte, servicii foto botez, fotograf nunta, albume foto, Sedinte foto Iasi, magazin foto, Fotograf profesionist la nunti, Fotograf Iasi, Fotograf profesionist, Fotograf, Fotograf nunta Cristi Timofte, Fotograf nunti, Sedinta foto trash the dress, fotograf profesionist

fotograf profesionist de eveniment din Iasi, servicii foto la nunti, botez, aniversare, sedinte foto de nunta, de familie, copii, sesiune foto trash the dress, dupa nunta

 

 

Album foto STANDARD

 

Incepand cu 2014 am decis ca e timpul sa lucram cu cei mai buni in domeniu astfel incat calitatea serviciilor sa fie de nivel profesional!

Am ales un furnizor in urma studiului pietii de albume foto din Romania si am decis ca este momentul sa lucram cu o echipa de profesionisti ce pot oferi un bun raport calitate-pret si timp de executie.

fotograf profesionist nunti

fotograf profesionist nunti