Cabina foto

Cabina foto / Oglinda magica / Video Booth

cabina foto, cabina foto iasi, cabina video 360, cabina video 360 iasi, cabina video, cabina video iasi, video booth 360, video booth, video booth iasi, video booth 360 iasi, oglinda magica, oglinda magica iasi, oglinda magica nunta, cabina foto nunta , cabina foto iasi nunta, cabina video 360 nunta, cabina video 360 iasi nunta, cabina video nunta, cabina video nunta iasi, video booth 360 nunta, video booth nunta, video booth nunta iasi, video booth 360 nunta iasi, oglinda magica nunta, oglinda magica nunta iasi, fotograf nunta, fotograf iasi, fotograf nunta pret, fotograf nunta iasi pret, fotografi nunta, fotografi nunta iasi, foto, foto nunta, foto iasi, fotograf profesionist, fotograf profesionist nunta, fotograf profesionist nunta iasi, iasi, profesionist, album fotocarte, servicii foto botez, fotograf nunta, albume foto, Sedinte foto Iasi, magazin foto, Fotograf profesionist la nunti, Fotograf Iasi, Fotograf profesionist, Fotograf, Fotograf nunta Cristi Timofte, Fotograf nunti, Sedinta foto trash the dress, fotograf profesionist

Servicii cabina foto, video booth 360 si oglinda magica la evenimente

Un serviciu de cabina foto sau video booth 360 la un eveniment poate oferi invitatilor posibilitatea de a face poze sau videoclipuri amuzante din toate unghiurile. Unele cabine foto moderne au tehnologie 360, care permite invitatilor sa captureze imagini si video in jurul lor.

Oglinda magica este un alt serviciu popular, care permite invitatilor sa se vada pe ea si sa ia poze cu oglinda. Pozele pot fi printate sau trimise prin e-mail, fie imediat sau dupa eveniment.

Aceste servicii pot fi un adaos amuzant si memorabil pentru invitatii la evenimentul respectiv si pot fi personalizate in functie de tema sau scopul evenimentului.

 

Serviciile de cabina foto, video booth si oglinda magica sunt populare la o varietate de evenimente, cum ar fi:

 • Nunti: acestea sunt unul dintre cele mai populare evenimente pentru care se inchiriaza cabine foto sau video booth, deoarece acestea ofera o modalitate amuzanta si memorabila pentru invitatii sa isi aminteasca de eveniment.
 • Petreceri de absolvire: acestea sunt un alt eveniment popular pentru care se inchiriaza cabine foto sau video booth, deoarece acestea ofera o modalitate amuzanta si memorabila pentru invitatii sa isi aminteasca de eveniment.
 • Petreceri corporate: acestea sunt un alt eveniment popular pentru care se inchiriaza cabine foto sau video booth, deoarece acestea ofera o modalitate amuzanta si memorabila pentru invitatii sa isi aminteasca de eveniment.
 • Festivaluri: acestea sunt un alt eveniment popular pentru care se inchiriaza cabine foto sau video booth, deoarece acestea ofera o modalitate amuzanta si memorabila pentru invitatii sa isi aminteasca de eveniment.
 • Petreceri tematice: acestea sunt un alt eveniment popular pentru care se inchiriaza cabine foto sau video booth, deoarece acestea ofera o modalitate amuzanta si memorabila pentru invitatii sa isi aminteasca de eveniment.
 • Evenimente de promovare: acestea sunt un alt eveniment popular pentru care se inchiriaza cabine foto sau video booth, deoarece acestea ofera o modalitate amuzanta si memorabila pentru invitatii sa isi aminteasca de eveniment.

Acestea sunt doar cateva exemple, serviciile de cabina foto, video booth si oglinda magica pot fi utilizate la orice tip de eveniment unde se doreste sa se adauge distractie si amintiri pentru invitatii.

 

Cabina foto, video booth si oglinda magica sunt potrivite pentru nunta deoarece:

 1. Amintiri de neuitat: Acestea ofera o modalitate amuzanta si memorabila pentru invitatii sa isi aminteasca de nunta si sa poata pastra amintirile cuplului mire si mireasa.
 2. Divertisment: Acestea ofera divertisment pentru invitatii, care pot sa se distreze si sa isi faca poze si videoclipuri amuzante in timpul evenimentului.
 3. Personalizare: Acestea pot fi personalizate in functie de tema sau scopul nuntii, de exemplu pozele pot fi imprimate cu numele mirilor sau cu o tema specifica nuntii.
 4. Conectare sociala: Oglinda magica poate permite invitatilor sa posteze pozele imediat pe retelele sociale si sa le distribuie cu prietenii si familia.
 5. Momente unice: Video booth-ul poate inregistra mesaje si dorinte pentru cuplul mire si mireasa sau clipuri cu invitatii cantand sau dansand, acestea sunt momente unice care pot fi privite si rasfatate in anii ce urmeaza.
 6. Un serviciu aditional: Acestea sunt o sursa de distractie si amintiri pentru invitatii si poate fi un serviciu aditional oferit la nunta si care poate fi apreciat de invitatii.

cabina foto, cabina foto iasi, cabina video 360, cabina video 360 iasi, cabina video, cabina video iasi, video booth 360, video booth, video booth iasi, video booth 360 iasi, oglinda magica, oglinda magica iasi, oglinda magica nunta, cabina foto nunta , cabina foto iasi nunta, cabina video 360 nunta, cabina video 360 iasi nunta, cabina video nunta, cabina video nunta iasi, video booth 360 nunta, video booth nunta, video booth nunta iasi, video booth 360 nunta iasi, oglinda magica nunta, oglinda magica nunta iasi

Serviciile pot fi oferite si in afara orasului Iasi:

Alba Iulia, Arad, Pitești, Bacău, Oradea, Bistrița, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Reșița, Cluj-Napoca , Constanța, Sfântu Gheorghe, Târgoviște, Craiova, Galați, Giurgiu,

Târgu Jiu, Miercurea Ciuc, Deva, Slobozia, Iași , București, Baia-Mare, Drobeta Turnu-Severin, Târgu Mureș,

Piatra Neamț, Slatina, Ploiești, Zalău, Satu-Mare, Sibiu , Suceava, Alexandria, Timișoara, Tulcea, Râmnicu Vâlcea, Vaslui, Focșani

 

 

 

 

 

 

 

Verifica disponibilitatea si rezerva servicii

Vezi disponibilitatea si rezerva "Cabina Foto"

 

 

aprilie 2024
lun
mar
mie
joi
vin
sâm
Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5

Vezi disponibilitatea si rezerva "Oglinda Magica"

 

 

aprilie 2024
lun
mar
mie
joi
vin
sâm
Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5

Vezi disponibilitatea si rezerva "video Booth"

 

 

aprilie 2024
lun
mar
mie
joi
vin
sâm
Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Solicita pachet de servicii personalizat

Solicita pachet de servicii personalizat

 • Pentru evenimentele ce au loc in localitatea Iasi transportul este gratuit!
 • Pentru evenimentele ce au loc in afara localitatii Iasi se se achita o taxa de transport in functie de distanta. (1,3 lei/km).
zona administrare programari

Zona cu acces restrictionat disponibila doar pentru administratori

 

Both fields are required to log in.

Vă rugăm să confirmați că doriți să solicitați următoarea programare:

An email address is required to reset your password.