card cadou

card cadou, gift card, idee de cadou, cadori originale, album foto cadou, sedinta foto cadou, cadou, fotograf, fotograf iasi, fotograf nunta, fotograf nunta iasi, iasi, nunta, nunti

Ofera celor dragi: card cadou, gift card, idee de cadou, cadori originale, album foto cadou, sedinta foto cadou, cadou, fotograf, fotograf iasi, fotograf nunta, fotograf nunta iasi, iasi, nunta, nunti

card cadou / gift card / voucher…
Fa un cadou celor dragi tie:
– sesiune foto: sesiuni foto private, de familie, sedinte foto trash the dress…
– albume foto fotocarte / album fotobook


Fotograf nunta Iasi – Cristi Timofte, albume foto

Pachete de servicii foto complete la nunti in Romania si Europa oferite de Cristi Timofte.  Fotograf profesionist de eveniment din Iasi.

Mă numesc Cristi Timofte și sunt fotograf de nuntă în Iași începând cu anul  2003.

Pasiunea mea pentru fotografie a început odată cu primul aparat foto, primit de la tatăl meu, când aveam vârsta de 11 ani.

Am inceput timid să studiez, pentru început, tehnica de fotografie, era foarte greu în acele vremuri.

Materiale tehnice se găseau doar în biblioteci și eram abonat la revista “Cutezătorii”, unde, la pagina 14 parcă, era dedicată micului fotograf.

Așa am învățat ce înseamnă timp de expunere, apertură, sensibilitate ISO…

În anul 2003, după 17 ani de la primul aparat foto pe film (un Smena rusesc), am început să merg la evenimente (nunți în mod deosebit).

În anii 1990-2000, meseria de fotograf de nuntă era aproape inexistentă, fotografiile de nuntă se făceau în studiouri.

Nu exista acest curent de fotojurnalism al nunții. Tot ce trebuia să faci era să ai o videocameră să filmezi evenimentele. Toată lumea dorea asta: filmare.

Asfel fotograful devenind cameraman de nună, serviciul de filmare nuntă a luat amploare cel putin in Iași.

Am început și eu în felul acesta, apoi mi-am luat un aparat foto digital HP de 2 megapixeli și făceam fotografii la nunți gratuit.

La momentul acesta dețin varf de gama de la Canon: Canon EOS 1DX

Fotograf nunta – albume foto

Fotograf nunta Iasi

Mă numesc Cristi Timofte și sunt fotograf de nuntă în Iași începând cu anul  2003. Pasiunea mea pentru fotografie a început odată cu primul aparat foto, primit de la tatăl meu, când aveam vârsta de 11 ani.

Am inceput timid să studiez, pentru început, tehnica de fotografie, era foarte greu în acele vremuri, materiale tehnice se găseau doar în biblioteci și eram abonat la revista “Cutezătorii”, unde, la pagina 14 parcă, era dedicată micului fotograf. Așa am învățat ce înseamnă timp de expunere, apertură, sensibilitate ISO…

În anul 2003, după 17 ani de la primul aparat foto pe film (un Smena rusesc), am început să merg la evenimente (nunți în mod deosebit).

În anii 1990-2000, meseria de fotograf de nuntă era aproape inexistentă, fotografiile de nuntă se făceau în studiouri, nu exista acest curent de fotojurnalism al nunții, tot ce trebuia să faci era să ai o videocameră să filmezi evenimentele, toată lumea dorea asta: filmare. Asfel fotograful devenind cameraman de nună, serviciul de filmare nuntă a luat amploare cel putin in Iași

Am început și eu în felul acesta, apoi mi-am luat un aparat foto digital HP de 2 megapixeli și făceam fotografii la nunți gratuit. La momentul acesta dețin:

Dar trebuie sa stiti ceva foarte important: nu conteaza cu ce aparat foto, obiectiva (scump sau nu), etc. faci asta! Important este sa faci din pasiune, notiuni de baza in fotografie trebuie sa ai dar sunt multe fotografii memorabile surprinse cu aparatele in moduri AUTO sau partial Auto iar Ken Rocwell este un bun exemplu de fotograf profesionist care recunoaste asta!

Afișez toate cele 4 rezultate