Filmare nunta cu DSLR

Cand vedeti o persoana cu un DSLR in mana ce credeti ca este: fotograf sau cameraman ?

La sfarsitul sezonului de nunti in anul 2013 locul in care fotografii si cameramaii de nunta din Iasi se intalnesc este la…  Oficiul Starii Civile! A fost momentul in care nu mai stiam care din posesorii de aparate foto DSLR  este fotograf si care este videograf, la o privire mai atenta am recunoscut fotografii, mai ales pe cei cu vechime in bransa, iar videografii pot fi recunoscuti prin faptul ca folosesc monopiede la aparatele lor.

La inceputul sezonului de nunti 2013 videografii puteau fi usor reperati dupa videocamere, la sfarsitul sezonului singura diferenta erau monopidele :))))) Astept ziua in care videografii vor filma nuntile cu DSLR -urile iar fotografi cu camere video si atunci pot spune ca totul e posibil. Daca stam si ne gandim mai bine este posibil sa se intample asta, va ganditi ca ar fi posibil ca fotograful de nunta sa foloseasca camere cu functie de filmare 4k sau 8k si sa poate face 25 de fotografii pe secunda ca sa poata alege cele mai reusite cadre? Pe de alta parte este de inteles iar toata vina apartine producatorilor de videocamere profesionale ce sunt utilizate la filmare nunti si alte evenimente si care nu au reusit sa puna la dispozitia videografilor de eveniment videocamere cu obiective interschimbabile, accesibile ca pret, cu capacitati de filmare la o calitate comparabila cu imaginile capturate de un aparat foto DSLR(culori, claritate…).

Filmarea evenimentelor, in special nunta, cu aparatele foto DSLR a deschis noi orizonturi si dau frau liber creativitatii videografului de nunta. Pana la urma acesta este un lucru bun, fortand realizarea filmarii evenimentelor la calitate cinematografica!

pachet premiumHDSLR print screen

www.filmariiasi.ro

 

cristi timofte, fotograf, cristitimofte, nunta, nunti, iasi, fotograf profesionist de nunta Iasi