Fotoceramica

Printare

ceramica

Fotoceramica

Istoria fotoceramicii

Istoria fotoceramicii este legată de istoria ceramicei și a tehnologiei de imprimare. Ceramica a fost utilizată de mii de ani pentru obiecte decorative și utilitare, dar tehnologia de imprimare digitala a permis introducerea de imagini și fotografii pe aceste obiecte.

Primele încercări de a combina ceramica cu tehnologia de imprimare au avut loc în secolul al XIX-lea, când au fost create obiecte decorative cu imagini imprimate pe ele folosind tehnici precum transferul de cerneluri sau serigrafia.

Cu toate acestea, tehnologia fotoceramicii moderne a început să se dezvolte în anii 1960 și 1970, când au fost create noi metode de imprimare care permiteau imprimarea de imagini de înaltă calitate pe ceramica. Aceste metode au inclus utilizarea de vopsele speciale care erau rezistente la caldura si uzura, precum si utilizarea de tehnologii de imprimare digitale avansate.

Astăzi, tehnologia fotoceramicii este utilizată în industrii precum cea funerară, designul interior sau decorarea obiectelor de uz casnic.

De ce se recomanda Fotoceramica funerara la morminte?

Fotoceramica funerara se recomanda pentru morminte deoarece aceasta ofera o modalitate de a afisa o imagine personalizata pe un monument funerar, cum ar fi o poza a persoanei care a decedat sau o imagine simbolica care sa reprezinte persoana sau credinta lor. Aceasta poate oferi un aspect personal si semnificativ pentru mormant, precum si un amintire vizuala pentru familia si prietenii celui decedat.

Fotoceramica

Fotoceramica reprezintă

procesul de imprimare a unei fotografii digitale sau a unei imagini pe o placă de ceramică prin utilizarea tehnologiei de transfer termic. Această metodă este adesea folosită pentru a crea plăcuțe memoriale sau placaje funerare, care includ fotografii ale persoanelor decedate pentru a fi amplasate pe monumentele funerare.

Fotoceramica este o opțiune populară pentru acei care doresc să personalizeze monumentele funerare și să adauge o notă personală la memoria persoanei decedate. Aceasta poate fi o modalitate bună de a crea o imagine durabilă a persoanei dragi, care să poată fi vizitată și onorată de rude și prieteni pentru mult timp după înmormântare.

Este important să țineți cont de faptul că fotoceramica poate fi costisitoare și poate dura mai mult timp pentru a fi produsă decât alte opțiuni pentru placarea monumentelor funerare, cum ar fi gravarea. În plus, calitatea imaginii poate fi afectată de condițiile meteorologice și de expunerea la soare sau alte elemente naturale.

Procesul de obținere a unei fotoceramici pentru o placă memorială implică de obicei următorii pași:

 1. Selectarea fotografiei: se selectează o fotografie digitală sau o imagine pe care doriți să o utilizați pe placă.
 2. Editarea fotografiei: imaginea poate fi editată înainte de a fi imprimată pe placa de ceramică. Unele companii care oferă servicii de fotoceramice pot oferi servicii de editare a imaginilor pentru a le îmbunătăți calitatea.
 3. Imprimarea fotoceramicii: imaginea este imprimată pe o hârtie specială prin utilizarea unei imprimante cu jet de cerneală. Acest proces utilizează cerneală specială și tehnologia de transfer termic pentru a transfera imaginea pe placa de ceramică.
 4. Fixarea cernelei: placa de ceramică este încălzită la o temperatură ridicată pentru a fixa cerneala și a crea o imagine durabilă.
 5. Lustruirea: placa de ceramică este lustruită pentru a îndepărta orice urme de murdărie sau cerneală rămasă și pentru a crea o finisare netedă și lucioasă.

După finalizarea procesului, placa de ceramică poate fi instalată pe monumentul funerar sau poate fi folosită în alte scopuri, cum ar fi crearea unui cadou personalizat.

Plăcile de fotoceramică pot avea o varietate de forme și dimensiuni

Pot fi personalizate pentru a se potrivi cu orice stil sau design de monument funerar. Câteva exemple de forme obișnuite pentru plăcile de fotoceramică includ:

 1. Dreptunghiular: forma dreptunghiulară este cea mai comună pentru plăcile de fotoceramică, deoarece este o formă convențională și ușor de integrat în designul monumentului.
 2. Rotund: plăcile de fotoceramică rotunde sunt populare pentru a fi folosite pe monumente funerare care au o tematică religioasă sau spirituală.
 3. Oval: plăcile ovale de fotoceramică sunt potrivite pentru a fi utilizate pe monumente funerare care au un design mai clasic și elegant.
 4. Inimă: plăcile de fotoceramică în formă de inimă sunt populare pentru a fi utilizate pe monumente funerare care se adresează persoanelor dragi sau care au o tematică romantică.
 5. Personalizate: multe companii care oferă servicii de fotoceramică pot crea plăci personalizate în orice formă sau dimensiune, pentru a se potrivi cu specificațiile și preferințele clienților.

Pentru persoane fizice

 • Rapiditate in executie.
 • Livrare gratuita cu ridicare de la studio.
 • Posibilitate montaj prin parteneri.

Pentru firme

 • Comandati orice cantitate
 • Posibilitate de livrare rapida pentru evenimente urgente.
 • Livrare la domiciliu prin curier rapid client sau la studio

Vezi preturi si comanda

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
1Detalii comanda
2Plata

Printare pe ceramica in diverse forme

Servicii asigurate prin parteneri

Adresa studio

Iasi | RO
Loc. Iasi, strada Crisului nr 12, bloc A 14, scara A, ap 3, parter

Link Google pentru adresa

Suport

Tel  0753 376 987

e-mail: office@cristitimofte.ro
 

 

Info util
Info util si expresii similare gasim in google pentru fotoceramica funerara

Există mai multe expresii similare pe care le puteți utiliza pentru a căuta informații despre fotoceramica funerară în Google, Facebook, Linkedin, X ..

, cum ar fi:

 1. Fotoceramica funerara personalizata

 2. Monumente funerare personalizate

 3. Imagini funerare imprimate pe ceramica

 4. Placi comemorative personalizate

 5. Fotoceramica pentru morminte

 6. Decorarea monumentelor funerare cu fotoceramica

 7. Fotoceramica funerara la comanda

 8. Fotoceramica funerara pret

 9. Fotoceramica funerara cu poze

 10. Imagini funerare imprimate pe ceramica

 11. Fotoceramica funerara cu poze de familie

 12. Fotoceramica funerara cu poze de cruce

 13. Monumente funerare personalizate cu poze

 14. Fotoceramica funerara cu poze simbolice

 15. Fotoceramica funerara cu poze religioase

 16. Fotoceramica funerara cu poze la comanda

 17. Fotografii funerare

 18. Imagini funerare

 19. Poze personalizate pentru monumente funerare

 20. Fotografii pentru placi comemorative

 21. Poze pentru morminte

 22. Imagini simbolice pentru monumente funerare

 23. Fotografii pentru decorarea monumentelor funerare

 24. Imagini pentru amintirea celor dragi”

 25. poze cruce

 26. poze cruce cimitir

 27. poze cruce pret…

Utilizarea acestor cuvinte cheie în căutarea dvs. pe Google ar trebui să vă ajute să găsiți mai multe informații despre produsele și serviciile de fotoceramica funerara disponibile, precum și diferitele optiuni de personalizare și prețuri.