Foto corporate / comercial / fotografie de produs

Zona dedicata corporate.

fotograf corporate

   Fotografie de produs | foto corporate | fotografii de produs pentru web / magazin online / site

Fotografia corporate se referă la fotografia folosită de către afaceri și organizații în scopuri promoționale sau de documentare. Aceasta poate include portrete, fotografii de produse, fotografii de evenimente și alte tipuri de fotografii utilizate în materiale de marketing, rapoarte anuale, site-uri web și alte comunicări corporative.

Dacă căutați un fotograf corporate, ar fi recomandat să căutați un profesionist specializat în fotografia de afaceri și să verificați portofoliul și recenziile acestuia pentru a vă asigura că îndeplinește cerințele și așteptările dvs.

Ca fotograf corporate, pot oferi o varietate de servicii de fotografie pentru afaceri și organizații, inclusiv:

  1. Fotografii de portrete: acestea sunt fotografii ale angajaților, liderilor sau proprietarilor de afaceri și pot fi utilizate pentru paginile web, broșuri, cărți de vizită, profiluri de social media și alte materiale de marketing.
  2. Fotografii de produse: acestea sunt fotografii ale produselor oferite de afacerea dumneavoastră și pot fi utilizate pe site-ul web, în cataloage, în broșuri sau în alte materiale de marketing.
  3. Fotografii de evenimente: acestea sunt fotografii ale evenimentelor corporative, precum conferințe, seminarii, lansări de produse sau alte evenimente importante și pot fi utilizate pentru rapoarte anuale, materiale de marketing sau pentru a crea amintiri frumoase ale evenimentelor.
  4. Fotografii arhitecturale: acestea sunt fotografii ale sediului afacerii, clădirilor sau proprietăților și pot fi utilizate pentru site-ul web, materiale de marketing sau rapoarte anuale.
  5. Fotografii de lifestyle: acestea sunt fotografii care ilustrează stilul de viață asociat cu produsele sau serviciile oferite de afacerea dumneavoastră și pot fi utilizate pentru broșuri, cataloage sau alte materiale de marketing.

În plus, ca fotograf corporate, pot oferi și servicii de editare foto și de prezentare pentru a asigura că fotografiile dvs. sunt de cea mai bună calitate și pot fi utilizate într-un mod eficient în cadrul strategiei de marketing a afacerii dumneavoastră.

Coffee Bean

Servicii foto corporate

Servicii foto profesionale tip corporate pentru firme / companii.

Coffee Bean

fotografie comerciala

Fotografie comerciala pentru orice domeniu de activitate companie.

Coffee Bean

fotografie de produs

Fotografie de prezentare produse, fotografii pentru site-uri tip ecommerce, magazine online.

Informatii utile

Vizioneaza galerie foto, descarca fisiere sau solicita serviciile noastre!

servicii foto corporate

   Fotografie comerciala si de produs, fotografie arhitecturala si prezentare imobiliare, fotografie aeriana cu drona profesionala la rezolutie de 22 mpx RAW.

   Fotografii realizate in studio la sediu client, editare foto

” Primul pas catre succes este facut atunci cand refuzi sa fii prizonierul mediului in care te desfasori. „

John Maxwell

Bean Varieties

Locations

Our Gallery

Fotografie de produs, fotografie de prezentare, fotografie de eveniment corporate, fotografie comerciala de orice tip, sesiuni foto office, fotografii bussines etc.

fotograf corporate

Echipa noastra

Fotografie comerciala si de produs, casa de produsctie video si filmare aeriana cu drona, creare, administrare si intretinere platforme web online.

Cristi Timofte

Cristi Timofte

fotograf profesionist & admin platforma

ewww.ro

ewww.ro

WEB SITE Creator

linkframe.ro

linkframe.ro

Productie / editare video

PREH AUTO    EVENTS by CAPITOL    CNUD EFCO    BMT    MARBAC DECOR    EVENTS by FUEGO

Come on In!

Weekdays

08PM -12AM

Weekends

12 PM – 02 AM

Contact

Phone

+40753 376 987

Mail

office@cristitimofte.ro

Address

Iasi,

Romania, Sos. Nationala

700267

despre Cristi Timofte

Mă numesc Cristi Timofte și sunt fotograf de nuntă în Iași începând cu anul  2003. Pasiunea mea pentru fotografie a început odată cu primul aparat foto, primit de la tatăl meu, când aveam vârsta de 11 ani.

Am inceput timid să studiez, pentru început, tehnica de fotografie, era foarte greu în acele vremuri, materiale tehnice se găseau doar în biblioteci și eram abonat la revista “Cutezătorii”, unde, la pagina 14 parcă, era dedicată micului fotograf. Așa am învățat ce înseamnă timp de expunere, apertură, sensibilitate ISO…

În anul 2003, după 17 ani de la primul aparat foto pe film (un Smena rusesc), am început să merg la evenimente (nunți în mod deosebit).

În anii 1990-2000, meseria de fotograf de nuntă era aproape inexistentă, fotografiile de nuntă se făceau în studiouri, nu exista acest curent de fotojurnalism al nunții, tot ce trebuia să faci era să ai o videocameră să filmezi evenimentele, toată lumea dorea asta: filmare. Asfel fotograful devenind cameraman de nună, serviciul de filmare nuntă a luat amploare cel putin in Iași

Am început și eu în felul acesta, apoi mi-am luat un aparat foto digital HP de 2 megapixeli și făceam fotografii la nunți gratuit. La momentul acesta dețin:

Dar trebuie sa stiti ceva foarte important: nu conteaza cu ce aparat foto, obiectiva (scump sau nu), etc. faci asta! Important este sa faci din pasiune, notiuni de baza in fotografie trebuie sa ai dar sunt multe fotografii memorabile surprinse cu aparatele in moduri AUTO sau partial Auto iar Ken Rocwell este un bun exemplu de fotograf profesionist care recunoaste asta!

___________________________________________________________________________

Începutul a fost greu, un fotograf de nuntă nu este doar ceea ce vedeți nunți: un tip activ, cu un rucsac în spate și un aparat foto în mână, este un om care trebuie să emane bună dispoziție indiferent de situatie, să facă din miri fotomodele pentru o zi intr-o zi, un om pentru care munca de studio și editarea foto sunt o a doua prioritate. In general fotograful de nuntă nu este ce pare a fi! Îl vedeți la evenimente unde face fotografii și poate vă spuneți în sine că ce simplu și distractiv e să fii fotograf. Aparent asa este dar tot el face și acea muncă care nu se vede: editare foto pentru fiecare nuntă care poate însemna 3000-4000 de cadre “trase”, responsabilitatea bazelor de date, investiții și stresul generat de acestea…

Viața privată? Depinde…! Sacrificii? Cam da! Satisfacție? Oooo! Ce poate fi mai plăcut să vezi fotografiile făcute de tine admirate de alți oameni? Cu siguranta ca sunt și altele, dar eu asta știu și-mi place să fac: fotografie! Poze fac mulți…

fotograf corporate

 

fotograf nunta, fotograf iasi, fotograf nunta pret, fotograf nunta iasi pret, fotografi nunta, fotografi nunta iasi, foto, foto nunta, foto iasi, fotograf profesionist, fotograf profesionist nunta, fotograf profesionist nunta iasi, iasi, profesionist, album fotocarte, servicii foto botez, fotograf nunta, albume foto, Sedinte foto Iasi, magazin foto, Fotograf profesionist la nunti, Fotograf Iasi, Fotograf profesionist, Fotograf, Fotograf nunta Cristi Timofte, Fotograf nunti, Sedinta foto trash the dress, fotograf profesionist