FOTOGRAF PROFESIONIST

Cristi TImofte

studio foto, cabina foto, cabina foto iasi, foto booth, foto booth iasi, video booth, video booth 360, video booth 360 iasi, foto booth iasi, fotograf nunta, fotograf iasi, fotograf nunta pret, fotograf nunta iasi pret, fotografi nunta, fotografi nunta iasi, foto, foto nunta, foto iasi, fotograf profesionist, fotograf profesionist nunta, fotograf profesionist nunta iasi, iasi, profesionist, album fotocarte, servicii foto botez, fotograf nunta, albume foto, Sedinte foto Iasi, magazin foto, Fotograf profesionist la nunti, Fotograf Iasi, Fotograf profesionist, Fotograf, Fotograf nunta Cristi Timofte, Fotograf nunti, Sedinta foto trash the dress, fotograf profesionist, fotografo matrimonio

Fotografiere evenimente

Disponibilitate si pret

Aici poti alege servicii FOTO pentru evenimente

Sau pachete: Pachete FOTO + VIDEO | Pachete Foto + Video + Print

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Noutati

Servicii foto

La STUDIO 

Sesiune foto

Valentine’s

DAY

 

Rezerva data si intervalul orar

direct in calendar

Servicii foto

Video si Print

 

Curs festiv

Banchet

Absolvire

 

Gradinita /Gradinita / Scoala primara, scoala gimnaziala / Liceu, scoala postliceala / Facultate

Voucher

Card Cadou

 

Sesiune foto

Album foto

la studio

 

Cumpara un card cadou original pentru cineva drag!

Important

Atunci când organizezi un eveniment de importanță majoră, precum o nuntă, un botez, o aniversare sau o petrecere corporate, alegerea unui profesionist în servicii foto poate face diferența dintre simplele instantanee și amintiri de neuitat, îmbibate de emoție și frumusețe. Iată de ce este esențială prezența unui astfel de expert la evenimentele tale:

1. Imagini de Înaltă Calitate pentru Amintiri Durabile

Profesioniștii în servicii foto sunt echipați cu tehnologie de ultimă generație și experiență vastă în domeniu. Prin intermediul lor, fiecare moment va fi capturat în imagini de o claritate și frumusețe deosebită, asigurându-te că amintirile tale vor rezista testului timpului.

2. Experiență și Talent Artistic Remarcabil

Oferind atât ședințe foto la exterior, cât și în studioul personal, acești profesioniști nu numai că au abilități tehnice remarcabile, ci și un ochi artistic bine dezvoltat. Fiecare fotografie va fi compusă cu grijă și pasiune, evidențiind frumusețea și emoția fiecărui moment.

3. Fotografie cu Drona pentru Perspective Unice

Prin intermediul serviciilor de fotografiere cu drona, profesioniștii pot oferi perspective aeriene unice asupra evenimentului tău. Aceste cadre spectaculoase vor aduce un plus de originalitate și fascinație în amintirile tale, captând întreaga atmosferă a momentului.

4. Albume Foto și Tablouri Personalizate

Profesioniștii în servicii foto nu se opresc doar la captarea imaginilor, ci îți oferă și posibilitatea de a crea albume foto și tablouri personalizate. Aceste obiecte vor fi nu doar amintiri tangibile, ci și opere de artă, menite să îmbogățească și să personalizeze spațiul tău.

5. Cabina Foto și Video Booth pentru Amuzament Garantat

Prin includerea serviciilor de cabină foto și video booth, profesioniștii asigură și momente de amuzament și distracție pentru tine și invitații tăi. Aceste activități interactive vor aduce un plus de dinamism și bucurie în cadrul evenimentului.

6. Asigurarea Experienței Complete pentru Evenimentul Tău

Indiferent de tipul de eveniment, alegerea unui profesionist în servicii foto va contribui la asigurarea unei experiențe complete și memorabile pentru tine și invitații tăi. De la momentele intime la cele pline de energie, fiecare aspect va fi imortalizat într-o manieră care să reflecte esența evenimentului.

În Concluzie

Prezența unui profesionist în servicii foto la evenimentul tău este esențială pentru a transforma momentele tale speciale în amintiri de neuitat. Cu tehnologie de vârf, talent artistic și o gamă variată de servicii personalizate, acești experți îți vor oferi nu doar imagini, ci și povestea completă a evenimentului tău, sub forma unor amintiri prețioase pentru tot restul vieții.

Servicii

fotograf nunta iasi

Foto nunta

Fotograf Cristi Timofte ~ fotograf profesionist de nunta. Servicii foto la orice eveniment in Romania si Italia - cristitimofte.it, evenimente private, corporate...

fotograf nunta Iasi

Fotograf nunta

Fotograf Profesionist de Nuntă în România și Italia - Cristi Timofte

Bucurați-vă de cele mai frumoase momente ale vieții dumneavoastră cu serviciile de fotografie ale lui Cristi Timofte, un fotograf profesionist specializat în capturarea emoțiilor autentice și a detaliilor esențiale ale fiecărui eveniment.

Despre Cristi Timofte

Cu o pasiune pentru arta vizuală și o experiență vastă în fotografie de nuntă, Cristi Timofte vă asigură că fiecare moment important din viața dumneavoastră va fi imortalizat într-un mod unic și autentic.

Servicii Foto Unice

 • Nunți în România și Italia: Cristi Timofte este disponibil să vă însoțească în călătoria spre ziua cea mare, oferind servicii foto la cele mai înalte standarde. Fie că alegeți să vă căsătoriți în pitorescul peisaj românesc sau în romanticele locuri din Italia, Cristi Timofte vă va însoți pentru a surprinde cele mai frumoase amintiri.
 • Evenimente Private și Corporate: Nu doar nunți, ci și petreceri private sau evenimente corporate primesc atenția detaliată a lui Cristi Timofte. Cu un simț remarcabil al momentului, el aduce un plus de valoare fiecărui cadru capturat.

Portofoliu Extins

Descoperiți diversitatea stilistică a lui Cristi Timofte explorând portofoliul său pe site-urile dedicate României - cristitimofte.ro și Italiei - cristitimofte.it. Aici veți găsi exemple ale măiestriei sale în fotografierea nunților, evenimentelor private și corporative.

Cum Lucrăm

Colaborarea cu Cristi Timofte este simplă și personalizată. El este deschis la discuții și sugestii, asigurându-se că fiecare cerință a dumneavoastră este luată în considerare. Fotografiile rezultate vor povesti povestea dumneavoastră într-un mod autentic și captivant.

Contactați-ne

Pentru a discuta detaliile evenimentului dumneavoastră sau pentru a programa o ședință foto, vă invităm să ne contactați. Lăsați-l pe Cristi Timofte să vă ajute să transformați momentele speciale în amintiri durabile și emoționante.

Fiecare poză spune o poveste. Alegeți să vă documentați povestea alături de Cristi Timofte, un artist al fotografiei care transformă momentele în amintiri de neuitat.

fotograf nunta Iasi

fotograf nunta Iasi, Fotograf profesionist nunta, Comanda VOUCHER Sesiune foto, Studio foto profesional, Fotograf profesionist la nunti, Fotograf Iasi, Fotograf profesionist, Fotograf, Fotograf nunta Cristi Timofte, Fotograf nunti, Sedinta foto trash the dress, fotograf profesionist

 

fotograf botez, fotograf botez iasi

foto botez / familie

Servicii foto la botez, petreceri private si in familie, sedinte foto bebelusi, sedinte foto copii, albume foto bebe, aniversari ...

fotograf nunta Iasi

Fotograf botez

Fotografie Profesionistă pentru Momentul Dvs. Special

Capturați și păstrați cele mai emoționante momente din viața dumneavoastră cu serviciile foto personalizate oferite de noi. Suntem specializați în diverse evenimente și sesiuni foto, garantându-vă amintiri de neuitat.

Servicii Foto Personalizate

1. Botezuri

Fiecare botez este o sărbătoare unică, iar noi suntem aici pentru a surprinde acele momente pline de semnificație și bucurie. Cu o abordare sensibilă și discretă, vă vom oferi imagini autentice și emoționante, reflectând frumusețea acestui eveniment sacru.

2. Petreceri Private și în Familie

De la mici reuniuni de familie la petreceri private extravagant de distractive, suntem pregătiți să capturăm fiecare moment memorabil. Indiferent de atmosfera evenimentului, vom surprinde spontaneitatea și fericirea fiecărui moment cu profesionalism și pasiune.

3. Ședințe Foto cu Bebeluși și Copii

Sărbătoriți creșterea copiilor dumneavoastră cu ședințe foto pline de căldură și iubire. Cu o atenție specială la detaliile copilăriei, vom crea imagini care vă vor însoți pentru totdeauna în albumul vieții dumneavoastră.

4. Albume Foto Bebe și Aniversări

Pentru a marca momentele cheie din viața celor mici sau chiar a celor mari, oferim servicii de design și producție a unor albume foto personalizate. Aceste albume vor deveni o comoară de amintiri prețioase, reflectând fiecare zâmbet și realizare importantă.

Experiență Profesională și Apropiată de Client

Cu o experiență vastă în fotografia de eveniment și portret, echipa noastră este dedicată să vă ofere imagini de înaltă calitate și să vă surprindă în cele mai autentice momente. Abordăm fiecare proiect cu atenție la detalii, creativitate și o pasiune sinceră pentru arta fotografică.

Contactați-ne pentru a Discuta Detalii Personalizate

Ne bucurăm să discutăm despre evenimentul sau sesiunea foto pe care o aveți în plan. Contactați-ne astăzi pentru a afla cum putem contribui la transformarea momentelor dumneavoastră în amintiri de o viață.

Fiecare clic este o poveste și suntem aici pentru a vă ajuta să vă documentați povestea în imagini care vor rezista testului timpului.

fotograf nunta Iasi

fotograf nunta Iasi, Fotograf profesionist nunta, Comanda VOUCHER Sesiune foto, Studio foto profesional, Fotograf profesionist la nunti, Fotograf Iasi, Fotograf profesionist, Fotograf, Fotograf nunta Cristi Timofte, Fotograf nunti, Sedinta foto trash the dress, fotograf profesionist

album foto, album foto nunta, album foto nunta iasi, album fotocarte, album fotobook, album foto

Albume fotocarte!

Albume foto tip fotocarte personalizate de nunta, botez, familie, amintiri... Albume foto digitale - fotobook, albume absolvire, prezentare produse / servicii.

fotograf nunta Iasi

Albume foto

Albume Fotocarte - Păstrează Amintirile Într-un Mod Personalizat și Elegant

Descoperă magia poveștilor tale vizuale cu albumele fotocarte personalizate oferite de noi. Fie că este vorba despre nunta ta, botezul celui mic sau despre amintiri de familie, albumele noastre foto tip fotocarte aduc la viață momentele tale speciale într-un format captivant și memorabil.

1. Albume Foto Tip Fotocarte pentru Nuntă

Transformă cele mai romantice și emoționante momente din ziua nunții tale într-o poveste vizuală de neuitat. Albumele noastre foto tip fotocarte pentru nunți capturează frumusețea și esența fiecărui moment, oferindu-ți o amintire care va rezista în timp.

2. Albume Foto Personalizate pentru Botez

Fiecare clipă din ziua specială a botezului merită să fie păstrată într-un mod special. Albumele noastre tip fotocarte pentru botez sunt create cu grijă și atenție la detalii, astfel încât să reflecte autenticitatea și bucuria acestei ceremonii sacre.

3. Albume Foto de Familie - Poveștile Vostre în Imagini

Păstrați amintirile prețioase ale familiei în albume foto tip fotocarte personalizate. De la vacanțe și petreceri la momente cotidiene, aceste albume devin cronica vieții voastre și sunt create cu dragoste pentru detalii care contează.

4. Albume Foto Digitale - Fotobook pentru Evenimente Speciale

Explorați versiunea digitală a amintirilor voastre cu albumele foto digitale, cunoscute și sub numele de fotobook. Aceste albume sunt o modalitate modernă și interactivă de a împărtăși și de a păstra momentele importante din viața voastră.

5. Albume pentru Absolvire și Prezentare Produse/Servicii

Pentru absolvenți și pentru cei ce doresc să-și prezinte produsele sau serviciile într-un mod atractiv, oferim albume foto personalizate care pun în valoare reușitele sau ofertele dumneavoastră într-un format vizual captivant.

Experiență Personalizată și de Calitate

Echipa noastră de profesioniști în fotografie și design se angajează să vă ofere albume foto de cea mai înaltă calitate. Fiecare pagină este gândită pentru a sublinia povestea voastră într-un mod unic și personalizat.

Contactați-ne pentru Albume Foto Care Vă Reflectă Povestea

Suntem aici să transformăm amintirile dumneavoastră în opere vizuale memorabile. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre opțiunile personalizate pentru albumele foto tip fotocarte și pentru a începe procesul de creare a unor amintiri durabile.

Fiecare pagină este o poveste, iar noi suntem aici să vă ajutăm să scrieți povestea voastră în imagini.

fotograf nunta Iasi

fotograf nunta Iasi, Fotograf profesionist nunta, Comanda VOUCHER Sesiune foto, Studio foto profesional, Fotograf profesionist la nunti, Fotograf Iasi, Fotograf profesionist, Fotograf, Fotograf nunta Cristi Timofte, Fotograf nunti, Sedinta foto trash the dress, fotograf profesionist

fotograf nunta iasi, pachete foto video, foto video, foto video nunta

Pachete Foto + Video

Pachete Foto și Video pentru Evenimente de Familie: Capturăm Magia și Emoția în Detaliu și la Înălțime - nunta, botez, aniversare, corporate ...

fotograf nunta Iasi

Pachete foto / video

Pachete Foto și Video pentru Evenimente de Familie - Capturăm Magia și Emoția în Detaliu și la Înălțime

Descoperiți servicii profesionale de fotografie și videografie dedicate evenimentelor dumneavoastră de familie. Cu o abordare atentă la detalii și tehnologie de ultimă generație, echipa noastră vă asigură că fiecare moment special va fi capturat cu pasiune și talent.

Pachete Personalizate pentru Diverse Evenimente

1. Nunta

Pachetele noastre pentru nunți sunt create pentru a surprinde fiecare emoție, fiecare zâmbet și fiecare detaliu al celei mai importante zile din viața dumneavoastră. De la pregătiri la ceremonie și petrecere, vom crea un album de nunta care vă va impresiona și emoționa.

2. Botez

Păstrați amintirile pline de inocență ale botezului copilului dumneavoastră cu pachetele noastre specializate. Fotografiile și filmările noastre vor captura momentele sacre și bucuria acestei ceremonii speciale.

3. Aniversări

Fie că sărbătoriți un an de căsnicie sau aniversați o etapă importantă din viața copiilor dumneavoastră, pachetele noastre pentru aniversări aduc la viață bucuria și emoția fiecărui moment.

4. Evenimente Corporate

Pentru evenimentele corporative, oferim pachete care pun în valoare profesionalismul și atmosfera de succes. Fotografii și videoclipuri de înaltă calitate care reflectă brandul și excelența evenimentului.

Calitate și Profesionalism Garantate

Cu ani de experiență în domeniul fotografiei și videografiei de eveniment, echipa noastră aduce cunoștințe solide și creativitate în fiecare proiect. Utilizăm echipamente de ultimă generație pentru a asigura calitatea optimă a imaginilor și a înregistrărilor video.

Cum Funcționăm

Colaborarea cu noi este simplă și personalizată. Discutăm în detaliu despre așteptările și nevoile dumneavoastră, creând un pachet care să corespundă perfect evenimentului dumneavoastră și bugetului.

Contactați-ne pentru a Discuta Pachetul Potrivit pentru Evenimentul Dumneavoastră

Suntem aici pentru a vă ajuta să vă transformați evenimentul în amintiri de neuitat. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre pachetele noastre personalizate și pentru a programa o întâlnire.

Fiecare moment este o poveste, iar noi suntem aici să vă ajutăm să o transformați într-o amintire vizuală captivantă și emoționantă.

fotograf nunta Iasi

fotograf nunta Iasi, Fotograf profesionist nunta, Comanda VOUCHER Sesiune foto, Studio foto profesional, Fotograf profesionist la nunti, Fotograf Iasi, Fotograf profesionist, Fotograf, Fotograf nunta Cristi Timofte, Fotograf nunti, Sedinta foto trash the dress, fotograf profesionist

studio foto, studio foto iasi, fotograf nunta iasi

Studio Foto

Servicii foto la studio - experiență vizuală de calitate superioară și captivantă. Sedinta foto de Craciun | Sedinta foto de Paste| Sedinta foto de Valentine's DAY| Sedinta foto de familie...

fotograf nunta Iasi

Studio foto

Descoperiți Magia Fotografiei la Studio - Experiență Vizuală de Calitate Superioară și Captivantă

Bucurați-vă de o experiență de fotografie unică la studio, unde fiecare detaliu este capturat cu arta și pasiunea necesară pentru a vă oferi amintiri de o viață. La studio-ul nostru, vă invităm să descoperiți servicii foto de cea mai înaltă calitate și să vă bucurați de o experiență vizuală captivantă.

Servicii Foto la Studio

1. Sedințe Foto Tematice de Sărbători

 • Crăciun: Împodobiți-vă cu bucuria sărbătorilor și surprindeți spiritul Crăciunului într-o sesiune foto magică la studio. Decoruri de poveste, lumini calde și zâmbete sincere vor transforma fiecare fotografie într-un cadou special.
 • Paște: Încelebrăm renașterea primăverii într-o atmosferă plină de lumină și culori vibrante. Sesiunea foto de Paște aduce la viață bucuria și prospătura acestei sărbători, capturând esența momentului.
 • Valentine's Day: Dacă doriți să marcați iubirea și romantismul, alegeți o ședință foto de Valentine's Day. Decoruri romantice și cadre pline de tandrețe vor reflecta legăturile speciale dintre voi.

2. Sesiuni Foto de Familie

Transformați momentele de legătură și iubire în amintiri vizuale de neuitat. Sesiunile foto de familie la studio capturează autenticitatea și căldura relațiilor, oferindu-vă portrete de familie care vor fi prețuite de-a lungul generațiilor.

Experiență Profesională și Creativitate

Echipa noastră de fotografi profesioniști aduce în studio o combinație de experiență solidă și creativitate neîngrădită. Folosim tehnologii de ultimă generație și abordări inovatoare pentru a vă asigura că fiecare fotografie este o operă de artă în sine.

Cum Lucrăm

Colaborarea cu noi este simplă și personalizată. Discutăm despre ideile și așteptările dumneavoastră, creând o experiență foto unică și personalizată. Fiecare detaliu este pus în valoare pentru a vă oferi rezultate deosebite.

Contactați-ne pentru o Experiență Foto de Neuitat la Studio

Suntem aici pentru a transforma ideile dumneavoastră în imagini vizuale captivante. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre pachetele noastre și pentru a programa o sesiune foto la studio.

Fiecare fotografie spune o poveste, iar noi suntem aici pentru a vă ajuta să scrieți povestea voastră în imagini de o frumusețe aparte.

fotograf nunta Iasi

fotograf nunta Iasi, Fotograf profesionist nunta, Comanda VOUCHER Sesiune foto, Studio foto profesional, Fotograf profesionist la nunti, Fotograf Iasi, Fotograf profesionist, Fotograf, Fotograf nunta Cristi Timofte, Fotograf nunti, Sedinta foto trash the dress, fotograf profesionist

fotograf nunta iasi, printare poze, printare foto, foto print

Printare

Descoperă Magia Printării Foto: Transformăm Fiecare Imagine într-o Poveste Vizuală Personalizată. Printare fotografii, printare tablouri, printare canvas, Printare Tricouri, fotoceramica...

fotograf nunta Iasi

Servicii de printare

Printare - Descoperă Magia Transformării Imaginilor în Povești Vizuale Personalizate

Bucurați-vă de experiența captivantă a printării foto, unde fiecare imagine devine o poveste vizuală unică și personalizată. La studioul nostru de printare, vă invităm să descoperiți servicii de printare de înaltă calitate, de la fotografii clasice la tablouri spectaculoase și tricouri personalizate.

Servicii de Printare Foto Personalizată

1. Printare Fotografii

Transformați amintirile în imagini palpabile prin printarea fotografiilor dumneavoastră preferate. Folosind tehnologie de ultimă generație, redăm detaliile și culorile autentice, oferindu-vă amintiri de o calitate remarcabilă.

2. Printare Tablouri

Creați opere de artă proprii cu serviciile noastre de printare pe tablou. De la fotografii de familie la peisaje spectaculoase, tablourile noastre vor aduce frumusețea fiecărui detaliu în spațiul dumneavoastră, transformând interiorul într-o galerie personală.

3. Printare Canvas

Experimentați senzația luxoasă a printării pe canvas. Prin tehnici de printare de înaltă calitate, reușim să transpunem texturi și culori vibrante pe suportul textil, oferindu-vă opțiunea perfectă pentru a aduce un plus de eleganță oricărui spațiu.

4. Printare Tricouri

Transformați tricourile în obiecte de design personalizate prin serviciile noastre de printare. Cu opțiuni variate de design și calitate durabilă, vă punem la dispoziție o modalitate creativă de a vă exprima personalitatea.

5. Fotoceramica

Dăruiește unicitate fotografiilor tale prin printarea lor pe ceramica. Fotoceramica este o opțiune originală și elegantă pentru a transforma amintirile în obiecte de artă decorative.

Calitate și Detaliu Remarcabil

Echipamentul nostru de ultimă generație asigură printuri de o claritate excepțională, redând detaliile esențiale ale fiecărei imagini. Utilizăm materiale durabile și culori rezistente pentru a vă oferi rezultate de calitate superioară.

Cum Funcționăm

Colaborarea cu noi este simplă și personalizată. Discutăm cu dumneavoastră despre preferințe, cerințe și buget, oferindu-vă soluții de printare personalizate.

Contactați-ne pentru a Descoperi Magia Printării Foto

Suntem aici pentru a vă ajuta să transpuneți amintirile în obiecte tangibile și decorative. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre opțiunile noastre de printare și pentru a vă programa o ședință personalizată.

Fiecare print spune o poveste, iar noi suntem aici pentru a vă ajuta să o transpuneți în realitate în cel mai captivant mod posibil.

fotograf nunta Iasi

fotograf nunta Iasi, Fotograf profesionist nunta, Comanda VOUCHER Sesiune foto, Studio foto profesional, Fotograf profesionist la nunti, Fotograf Iasi, Fotograf profesionist, Fotograf, Fotograf nunta Cristi Timofte, Fotograf nunti, Sedinta foto trash the dress, fotograf profesionist

 

fotograf corporate, fotograf nunta iasi

Servicii foto corporate!

Fotografie comerciala si de produs, servicii foto corporate, sedinte foto office, fotografiere evenimente companii, lansari produse si servicii, expozitii, prezentari, fotografie aeriana cu drona PRO ...

fotograf nunta Iasi

Fotograf corporate

Fotograf Corporate - Experiența Vizuală Profesională Pentru Afacerea Dvs.

Descoperiți servicii de fotografie corporate de înaltă calitate, specializate în fotografie comercială și de produs. Echipa noastră de profesioniști vă oferă soluții complete pentru a aduce imaginea afacerii dumneavoastră la un nivel superior. De la sedințe foto de birou la fotografii aeriene cu drona, vă stăm la dispoziție pentru a captura fiecare aspect al brandului și evenimentelor dvs. corporative.

Servicii de Fotografie Corporate

1. Fotografie Comercială și de Produs

Valorificați potențialul vizual al produselor și serviciilor dumneavoastră prin intermediul serviciilor noastre de fotografie comercială și de produs. Imaginile profesionale vor spori prezența online și vor atrage atenția clienților, contribuind la succesul afacerii dumneavoastră.

2. Sedințe Foto de Birou

Creați o imagine profesională și autentică a echipei dumneavoastră prin ședințe foto de birou. Fotografiile de personal vor adăuga un element personal și uman la brandul dumneavoastră, construind o conexiune mai puternică cu clienții și partenerii de afaceri.

3. Fotografiere Evenimente Corporative

De la lansări de produse și servicii la expozitii și prezentări, suntem specializați în fotografii de evenimente corporative. Capturăm momente cheie, oferindu-vă o colecție de imagini care reflectă profesionalismul și excelența afacerii dumneavoastră.

4. Fotografie Aeriană cu Drona PRO

Explorați perspective inedite și spectaculoase prin serviciile noastre de fotografie aeriană cu drona PRO. Imaginile aeriene adaugă un element unic și cinematografic campaniilor dvs. de marketing și proiectelor corporative.

Calitate și Profesionalism Garantate

Echipa noastră de fotografi profesioniști aduce o combinație de expertiză tehnică și creativitate în fiecare proiect. Utilizăm echipamente de ultimă generație și abordări inovatoare pentru a vă asigura că fiecare imagine transmite exact mesajul dorit.

Cum Lucrăm

Colaborarea cu noi este simplă și adaptată nevoilor dumneavoastră. Discutăm în detaliu despre obiectivele și așteptările dumneavoastră, creând un plan personalizat pentru fiecare proiect.

Contactați-ne pentru o Experiență Profesională de Fotografie Corporate

Suntem aici pentru a vă ajuta să comunicați eficient cu imaginea dvs. de afaceri. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre nevoile dvs. și pentru a programa o ședință foto sau pentru a obține mai multe informații despre serviciile noastre.

Fiecare fotografie spune o poveste, iar noi suntem aici pentru a vă ajuta să transpuneți povestea afacerii dvs. în imagini de o calitate superioară.

fotograf nunta Iasi

fotograf nunta Iasi, Fotograf profesionist nunta, Comanda VOUCHER Sesiune foto, Studio foto profesional, Fotograf profesionist la nunti, Fotograf Iasi, Fotograf profesionist, Fotograf, Fotograf nunta Cristi Timofte, Fotograf nunti, Sedinta foto trash the dress, fotograf profesionist

Fotografiere cu drona!

Fotografiere cu drona, servicii profesionale pentru persoane fizice si companii: fotografiere nunta, sedinte fot trash the dress, sedinte foto private, fotografie comerciala, foto corporate ...

fotograf nunta Iasi

Foto aerian

Fotografiere cu Drona - Servicii Profesionale pentru Perspective Unice

Descoperiți magia fotografiilor aeriene cu serviciile noastre profesionale de fotografiere cu drona. Cu o echipă de experți și tehnologie de vârf, vă oferim o perspectivă captivantă și inovatoare pentru proiectele dvs. personale sau afaceri. Indiferent dacă este vorba despre nunta dumneavoastră, o ședință foto trash the dress sau nevoi comerciale și corporative, suntem aici pentru a transforma fiecare moment într-o operă vizuală unică.

Servicii de Fotografiere cu Drona

1. Fotografiere Nunta

Transformați ziua nunții dumneavoastră într-un eveniment spectaculos cu imagini aeriene de neuitat. Fotografiile cu drona adaugă o dimensiune nouă, capturând cadre unice și panorame impresionante ale ceremoniei și petrecerii.

2. Ședințe Foto Trash the Dress

Puneți-vă rochia de mireasă în valoare într-un mod inedit prin ședințe foto trash the dress cu drona. Imaginile vor reflecta creativitatea și originalitatea momentului, adăugând o notă distinctivă amintirilor voastre.

3. Ședințe Foto Private

De la portrete personale la momente intime, serviciile noastre de fotografiere cu drona vă permit să vă bucurați de ședințe foto private în locații spectaculoase. Cu această perspectivă aeriană, rezultatele vor fi cu adevărat remarcabile.

4. Fotografie Comercială

Pentru afaceri care doresc să se evidențieze, oferim servicii de fotografie comercială cu drona. Imaginile aeriene pot surprinde arhitectura, produsele sau serviciile într-un mod inovator, aducând un plus de profesionalism campaniilor de marketing.

5. Foto Corporate

Fotografiile corporative cu drona adaugă o notă modernă și impresionantă portofoliului de imagine al companiei dumneavoastră. Imaginile aeriene transmit seriozitate și excelență, consolidând prezența afacerii în lumea digitală.

Experiență Profesională și Creativitate

Echipa noastră de experți în fotografiere cu drona combină cunoștințe tehnice solide cu o abordare creativă. Utilizăm echipamente avansate pentru a vă asigura calitatea optimă a imaginilor și o experiență fără cusur.

Cum Funcționăm

Colaborarea cu noi este simplă și personalizată. Discutăm în detaliu despre obiectivele dumneavoastră și vă oferim soluții adaptate pentru fiecare proiect.

Contactați-ne pentru o Perspectivă Unică Asupra Momentelor Dumneavoastră

Suntem aici pentru a vă ajuta să transformați momentele speciale în amintiri de neuitat. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre serviciile noastre de fotografiere cu drona și pentru a programa o ședință personalizată.

Fiecare fotografie spune o poveste, iar noi suntem aici pentru a vă ajuta să o transpuneți în realitate în cel mai captivant mod posibil.

fotograf nunta Iasi

fotograf nunta Iasi, Fotograf profesionist nunta, Comanda VOUCHER Sesiune foto, Studio foto profesional, Fotograf profesionist la nunti, Fotograf Iasi, Fotograf profesionist, Fotograf, Fotograf nunta Cristi Timofte, Fotograf nunti, Sedinta foto trash the dress, fotograf profesionist

editare foto video, servicii editare, editare foto, editare video

Servicii editare foto / video!

Transformăm fiecare imagine și clip video în opere de artă autentice prin servicii profesionale de editare foto și video. Experiență, creativitate și atenție la detalii pentru rezultate exceptionale. Apelează acum pentru a aduce la viață vizualul perfect!

Editare

Servicii de Editare Foto și Video - Transformăm Vizualul în Opere de Artă Autentice

Descoperă magia transformării imaginilor și a clipurilor video în opere de artă autentice prin serviciile noastre profesionale de editare foto și video. Cu o echipă de experți dedicată și o abordare meticuloasă, aducem experiență, creativitate și atenție la detalii în fiecare proiect pentru rezultate excepționale. Apelează acum pentru a da viață vizualului perfect!

Servicii de Editare Foto

1. Retușare și Corectare de Culori

Fiecare imagine este analizată în detaliu pentru a asigura corectarea culorilor și a contrastului, obținând astfel o imagine clară și vibrantă. Retușăm fiecare detaliu pentru a evidenția frumusețea autentică a fotografiei.

2. Îmbunătățirea Compoziției și Crop-ul

Experții noștri ajustează compoziția fiecărei fotografii pentru a obține un echilibru vizual perfect. Crop-ul strategic este aplicat pentru a evidenția subiectul și pentru a îmbunătăți global estetica imaginii.

3. Eliminarea Defectelor și a Elementelor Distragătoare

Utilizăm tehnici avansate pentru a elimina defectele minore și elementele distragătoare, asigurându-ne că fiecare imagine transmite mesajul dorit.

Servicii de Editare Video

1. Montaj Profesional

Transformăm clipurile video brute în povești captivante prin montaj profesional. Cu o atenție deosebită la ritm, secvență și narativă, aducem coerență și fluiditate în fiecare proiect video.

2. Corectarea Culorilor și Gradarea

Asigurăm uniformitatea culorilor și aplicăm gradarea pentru a obține o estetică vizuală remarcabilă în fiecare cadru al clipului video.

3. Adăugarea de Efecte Vizuale și Sonore

Pentru un plus de impact și dramatism, adăugăm efecte vizuale și sonore în concordanță cu tematica și scopul clipului video.

Experiență, Creativitate și Atenție la Detalii

Cu ani de experiență în domeniul editării foto și video, echipa noastră aduce expertiză solidă și o viziune creativă în fiecare proiect. Fiecare imagine și clip video este tratat cu o atenție deosebită la detalii pentru a asigura rezultate excepționale.

Cum Lucrăm

Colaborarea cu noi este simplă și eficientă. Apelează acum pentru a discuta despre proiectul tău și pentru a primi o evaluare personalizată.

Apelează Acum pentru a Aduce la Viață Vizualul Perfect!

Suntem aici pentru a transforma imaginile și clipurile video în opere de artă autentice. Contactează-ne astăzi pentru a discuta despre serviciile noastre de editare foto și video și pentru a începe procesul de transformare a vizualului perfect în realitate. Fiecare imagine și clip video spun o poveste, iar noi suntem aici pentru a vă ajuta să o transpuneți în realitate în cel mai captivant mod posibil.

fotograf nunta Iasi

fotograf nunta Iasi, Fotograf profesionist nunta, Comanda VOUCHER Sesiune foto, Studio foto profesional, Fotograf profesionist la nunti, Fotograf Iasi, Fotograf profesionist, Fotograf, Fotograf nunta Cristi Timofte, Fotograf nunti, Sedinta foto trash the dress, fotograf profesionist

Cabina foto

Adaugă o notă de distracție și originalitate evenimentului tău cu serviciile noastre de Cabina Foto, Oglinda Magică și Video Booth 360. Oferim experiențe interactive și amuzante, capturând momente memorabile la nunți, evenimente personale și corporative. Descoperă modul unic în care putem transforma atmosfera evenimentului tău!

Cabina foto / video

Adaugă O Notă de Distracție și Originalitate cu Serviciile Noastre de Cabina Foto, Oglinda Magică și Video Booth 360

Transformă orice eveniment într-o experiență memorabilă cu serviciile noastre interactive de Cabina Foto, Oglinda Magică și Video Booth 360. Adăugăm o notă de distracție și originalitate la nunți, evenimente personale și corporative, capturând momente amuzante și creând amintiri de neuitat. Descoperă modul unic în care putem transforma atmosfera evenimentului tău!

Servicii Interactive pentru Evenimente Unice

1. Cabina Foto

 • Amuzament Instant: Oferă o modalitate distractivă pentru invitați de a-și eterniza prezența la eveniment. Cu accesorii tematice și fundaluri personalizate, Cabina Foto aduce o notă de amuzament instant.
 • Imprimări Personalizate: Invitații pot lua acasă amintiri palpabile sub formă de fotografii imprimate personalizate, cu tematica evenimentului tău.

2. Oglinda Magică

 • Eleganță și Interactivitate: Oglinda Magică aduce o doză de eleganță și interactivitate evenimentului. Invitații pot să-și personalizeze fotografiile direct pe oglindă și să experimenteze un mod unic de capturare a amintirilor.
 • Imprimări de Calitate: Fotografiile realizate cu Oglinda Magică sunt tipărite instant, oferind invitaților un suvenir de calitate și personalizat.

3. Video Booth 360

 • Experiență de 360 de Grade: Adaugă o dimensiune nouă experienței de eveniment cu Video Booth 360. Invitații pot înregistra momente de neuitat într-un format captivant de 360 de grade.
 • Partajare Rapidă: Clipurile video pot fi partajate instant pe rețelele sociale sau pot fi păstrate pentru a crea un montaj video memorabil al evenimentului.

Transformă Atmosfera Evenimentului Tău

Fie că organizezi o nuntă, o petrecere privată sau un eveniment corporativ, serviciile noastre interactive aduc o atmosferă plină de energie și bucurie. Invitații vor avea parte de momente distractive și vor pleca acasă cu amintiri tangibile și digitale.

Cum Funcționăm

Colaborarea cu noi este simplă și personalizată. Discutăm detaliile evenimentului tău, alegem serviciile potrivite și creăm o experiență unică pentru invitați.

Descoperă Cum Putem Transforma Evenimentul Tău!

Contactează-ne acum pentru a discuta despre modul în care serviciile noastre de Cabina Foto, Oglinda Magică și Video Booth 360 pot aduce un plus de originalitate și distracție evenimentului tău. Fiecare moment contează, iar noi suntem aici pentru a transforma acele momente în amintiri de neuitat!

fotograf nunta Iasi

fotograf nunta Iasi, Fotograf profesionist nunta, Comanda VOUCHER Sesiune foto, Studio foto profesional, Fotograf profesionist la nunti, Fotograf Iasi, Fotograf profesionist, Fotograf, Fotograf nunta Cristi Timofte, Fotograf nunti, Sedinta foto trash the dress, fotograf profesionist

Pasiune în Fotografie

Salutare, sunt Cristi Timofte, un fotograf profesionist dedicat și pasionat, cu o misiune clară: să surprind autenticitatea și frumusețea fiecărui moment special. Cu o experiență vastă în domeniu, am avut privilegiul de a colabora cu numeroase cupluri și de a crea amintiri durabile la evenimente variate.

Despre Mine:

Pasiunea pentru Fotografie:

De mic am simțit o atracție puternică către arta fotografică. Cu fiecare apăsare de buton, încerc să imortalizez emoțiile și povestea din spatele fiecărui cadru.

Experiență Profesională:

Cu ani de experiență în spate, am evoluat continuu, adaptându-mă noilor tehnologii și tendințelor din domeniu. Am avut onoarea de a fotografia evenimente diverse, de la nunți și botezuri la petreceri corporate și aniversări.

Misiunea Mea:

Crearea unor amintiri autentice și valoroase este misiunea mea principală. Fiecare fotografie surprinsă reflectă atenția la detalii și pasiunea mea pentru a crea momente de neuitat.

Serviciile Oferite:

Fotografie de Eveniment:

 • Nunta ta devine o poveste prin imagini autentice.
 • Botezuri, aniversări și petreceri, fiecare eveniment primește atenția cuvenită.

Ședințe Foto Profesionale:

 • Portrete individuale, de familie sau sesiuni tematice în studio sau în aer liber.

Servicii Conexe:

 • Printare foto pentru transformarea instantanee a amintirilor în lucrări tangibile.
 • Albume foto personalizate, păstrând povestea evenimentului tău.
 • Servicii de filmare evenimente cu partener de incredere!

Inovație Tehnologică:

 • Fotografie și filmare 4K cu drona profesională pentru perspective aeriene unice.

De ce Alegeți Cristi Timofte?

 • Pasiune și Dedicație: Fiecare proiect este abordat cu pasiune și dedicare.
 • Experiență Variată: De la evenimente private la proiecte corporate, am acoperit o gamă diversă de momente speciale.
 • Calitate și Inovație: Utilizez tehnologie de ultimă generație pentru a vă oferi imagini de cea mai înaltă calitate.

Alăturați-vă comunității de persoane care au ales să transforme momentele lor în amintiri de neuitat cu Cristi Timofte fotograf profesionist!

Magazin online

Afișez 1 - 8 din 13 rezultate

„Colaborarea cu Cristi Timofte a fost o adevărată plăcere! Am apreciat profesionalismul său, pasiunea pentru fotografie și abilitatea de a surprinde momente autentice. Fotografiile noastre de nuntă sunt cu adevărat remarcabile!”
– Ana și Andrei M., București

„Cristi este mult mai mult decât un simplu fotograf – este un artist care reușește să transforme fiecare moment într-o poveste vizuală. Recomand cu încredere serviciile sale pentru orice eveniment special!”
– Raluca D., Cluj-Napoca

„Colaborarea cu Cristi a fost o experiență minunată! A reușit să surprindă fiecare moment special din ziua noastră și să creeze amintiri de neprețuit. Profesionalismul său și atenția la detalii au făcut diferența!”

„Cristi este mai mult decât un simplu fotograf, este un povestitor vizual. Ne-am simțit confortabil în preajma sa, iar rezultatele au fost peste așteptările noastre. Recomand cu încredere!”

„Am ales să lucrăm cu Cristi pentru nunta noastră și nu am putea fi mai fericiți cu alegerea noastră. A reușit să captureze emoțiile fiecărui moment și să le transforme în imagini frumoase și pline de viață.”

„Serviciile oferite de Cristi Timofte sunt de calitate superioară. A fost mereu prompt și profesionist, iar rezultatele vorbesc de la sine. Amintirile noastre vor rămâne viețe și autentice datorită lui Cristi.”

„Cristi a fost alături de noi în cele mai importante momente ale vieții noastre și a reușit să le imortalizeze într-un mod unic. Suntem recunoscători pentru munca sa și pentru energia pozitivă pe care o aduce în fiecare ședință foto.”

„Am ales să colaborăm cu Cristi Timofte pentru sedința noastră foto de familie și nu am putut fi mai mulțumiți. Atmosfera relaxată, profesionalismul și rezultatele sunt cu adevărat remarcabile.”
– Mihai și Elena, Iași

Cantactati-ne pentru servicii, produse personalizate si pachete foto-video