instructiuni descarcare
Pasul 3
-
Optiunea 1: Alegeti sa descarcati tot folderul din radacina apasand butonul „Download Folder”.
-
Optiunea 2: Alegeti sa descarcati doar unul din folderele listate.
-
Optiunea 3: Accesati oricare din foldere (dublu click) si selectati doar o parte din fisierele prezente acolo.
instructiuni descarcare
Pasul 6 – final
-
In general livram fisiere de mari dimensiuni, de aceea alocati mai mult spatiu in zona de descarcare. Daca da eroare la descarcare repetati pasii alocand mai mult spatiu pentru descarcare sau alegeti un HDD cu spatiu suficient
-
Dupa finalizarea descarcarii puteti inchide fereastra.
Despre mine
Mă numesc Cristi Timofte și sunt fotograf de nuntă în Iași începând cu anul 2003. Pasiunea mea pentru fotografie a început odată cu primul aparat foto, primit de la tatăl meu, când aveam vârsta de 11 ani.
Am inceput timid să studiez, pentru început, tehnica de fotografie, era foarte greu în acele vremuri, materiale tehnice se găseau doar în biblioteci și eram abonat la revista “Cutezătorii”, unde, la pagina 14 parcă, era dedicată micului fotograf. Așa am învățat ce înseamnă timp de expunere, apertură, sensibilitate ISO…
În anul 2003, după 17 ani de la primul aparat foto pe film (un Smena rusesc), am început să merg la evenimente (nunți în mod deosebit).
În anii 1990-2000, meseria de fotograf de nuntă era aproape inexistentă, fotografiile de nuntă se făceau în studiouri, nu exista acest curent de fotojurnalism al nunții, tot ce trebuia să faci era să ai o videocameră să filmezi evenimentele, toată lumea dorea asta: filmare. Asfel fotograful devenind cameraman de nună, serviciul de filmare nuntă a luat amploare cel putin in Iași
Am început și eu în felul acesta, apoi mi-am luat un aparat foto digital HP de 2 megapixeli și făceam fotografii la nunți gratuit. La momentul acesta dețin:
- Canon 1DX – cel mai bun aparat foto de nunta (marca Canon)
- Canon 5D Mark III
- obiective foto Canon 35mm L f1.4
- Canon 17-40mm L f4
- Canon 50mm f1.4
- Canon 85mm f1.8
- Canon 70-200mm IS USM II L f2.8
- Canon 100mm f2.8 Macro HSM
- blițuri Canon Speedlite 600EX-RT – trei
- Canon ST-E3-RT Speedlite Transmitter
- iMac
Dar trebuie sa stiti ceva foarte important: nu conteaza cu ce aparat foto, obiectiva (scump sau nu), etc. faci asta! Important este sa faci din pasiune, notiuni de baza in fotografie trebuie sa ai dar sunt multe fotografii memorabile surprinse cu aparatele in moduri AUTO sau partial Auto iar Ken Rocwell este un bun exemplu de fotograf profesionist care recunoaste asta!
___________________________________________________________________________
Începutul a fost greu, un fotograf de nuntă nu este doar ceea ce vedeți nunți: un tip activ, cu un rucsac în spate și un aparat foto în mână, este un om care trebuie să emane bună dispoziție indiferent de situatie, să facă din miri fotomodele pentru o zi intr-o zi, un om pentru care munca de studio și editarea foto sunt o a doua prioritate. In general fotograful de nuntă nu este ce pare a fi! Îl vedeți la evenimente unde face fotografii și poate vă spuneți în sine că ce simplu și distractiv e să fii fotograf. Aparent asa este dar tot el face și acea muncă care nu se vede: editare foto pentru fiecare nuntă care poate însemna 3000-4000 de cadre “trase”, responsabilitatea bazelor de date, investiții și stresul generat de acestea…
Viața privată? Depinde…! Sacrificii? Cam da! Satisfacție? Oooo! Ce poate fi mai plăcut să vezi fotografiile făcute de tine admirate de alți oameni? Cu siguranta ca sunt și altele, dar eu asta știu și-mi place să fac: fotografie! Poze fac mulți…