Sedinta foto de Valentine’s Day

Studio Foto Iasi

Cateva cuvinte

Sedinta foto de Valentine’s Day

Descoperă Magia Iubirii

Sedinta foto de Valentine’s Dayla Studio Cristi Timofte

În luna dragostei, nu există mod mai minunat de a celebra decât prin capturarea unor momente speciale alături de persoana iubită. La Studio Cristi Timofte, te invităm să experimentezi magia iubirii într-o sesiune foto dedicată Valentine’s Day, unde fiecare cadru devine o poveste de dragoste eternizată.

Ambianță Romantică și Decor Incântător

Studio-ul nostru se transformă într-un sanctuar romantic, gata să găzduiască poveștile voastre de iubire. Cu o tematică dedicată Valentine’s Day, veți simți că sunteți într-un univers de basm, în care fiecare detaliu contribuie la crearea unei atmosfere deosebite. Decorurile incântătoare și luminile calde aduc un plus de romantism, transformând fiecare instantă într-o amintire prețioasă.

Experiența Profesională a Fotografului Cristi Timofte

Cristi Timofte, un fotograf pasionat și experimentat, vă va însoți în această călătorie foto. Cu o experiență ce începe în 2003, Cristi a evoluat odată cu tehnologia și și-a dezvoltat propriul stil artistic. Cu echipament profesional, inclusiv aparate de calibru precum Canon 1DX, Canon 5D Mark III … , fiecare fotografie surprinsă beneficiază de tehnologia modernă pentru a reda emoțiile și frumusețea momentului.

Sesiuni Foto Unice pentru Cupluri îndrăgostite

Fie că sunteți la începutul unei povesti de dragoste sau sărbătoriți ani de experiențe împreună, o sesiune foto de Valentine’s Day este modul perfect de a împărtăși și de a sărbători iubirea voastră. Fiecare ședință este personalizată pentru a reflecta autenticitatea și unicitatea relației voastre.

Pachetul Sedinta foto de Valentine’s Day la Studio Cristi Timofte

 • Durată Sesiune: 20-30 de minute de pură magie fotografică.
 • Fotografii Livrate: Primește între 10 și 20 de fotografii prelucrate, redând frumusețea și emoția fiecărui moment.
 • Ambianță Personalizată: Studio-ul nostru se adaptează pentru a vă oferi o experiență personalizată, de la setările tematice până la sugestiile creative ale fotografului.

Rezerva direct in calendar

februarie 2024
lun
mar
mie
joi
vin
sâm
Dum
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
1
2
3
studio foto, studio foto iasi, fotograf nunta iasi

Studio foto

Cristi Timofte

0753 376 987

Pentru mai multe informatii:

 • Programare
 • Regulament la studio
 • Pret-uri
 • Servicii conexe
 • Livrare fotografii
 • Alte informatii utile

Vizitati pagina dedicata acestei sesiuni foto – ” SEDINTA FOTO VALENTINE’S DAY „

Cum să Rezervați O Sedinta foto de Valentine’s Day

 1. Programare Prealabilă: Asigurați-vă că rezervați în avans pentru a vă asigura disponibilitatea.
 2. Contactați-ne: Sunați-ne sau vizitați site-ul nostru pentru a programa ședința și pentru a afla mai multe despre oferta noastră specială de Valentine’s Day.

Transformați Valentine’s Day într-o experiență memorabilă și păstrați amintirile de dragoste în imagini care vor rămâne veșnic proaspete. La Studio Cristi Timofte, suntem aici pentru a vă ajuta să eternizați frumusețea iubirii voastre în fiecare fotografie. Așteptăm cu nerăbdare să fiți alături de noi în această călătorie fotografică plină de iubire și creativitate!

La Studio Cristi Timofte

Ne-am propus să oferim mai mult decât o simplă sesiune foto. În afară de experiența foto de neuitat, oferim și o serie de servicii asociate pentru a vă îmbunătăți și mai mult experiența:

Consultanță Personalizată

Înainte de sesiunea foto, vă stăm la dispoziție pentru a discuta despre preferințe, tematici sau orice alt detaliu important pentru a personaliza cât mai bine experiența voastră.

Stilizare și Recuzită

Pentru a aduce o notă specială în fotografiile voastre, vă oferim posibilitatea să alegeți dintr-o varietate de recuzită și accesorii disponibile în studio.

Printuri de Calitate

După ce sesiunea foto este completă, vă oferim servicii de printare pentru a vă transforma fotografiile preferate în printuri de calitate, perfecte pentru a fi expuse în casă sau oferite celor dragi.

Albume Foto Personalizate

Oferim servicii de design și realizare a albume foto personalizate, astfel încât să aveți o modalitate frumoasă și durabilă de a păstra amintirile.

Promoții Speciale

Periodic, avem oferte speciale și promoții pentru clienții noștri, oferindu-vă șansa de a beneficia de servicii adiționale la prețuri avantajoase.

Sesiuni Foto Tematice Speciale

Pe lângă sesiunile foto obișnuite, organizăm și sesiuni foto tematice speciale, în concordanță cu diferite evenimente sau sărbători.

Servicii de Retușare și Editare Profesională

Fiecare fotografie primită este atent retușată și editată in Photoshop pentru a asigura calitatea și aspectul profesional al imaginilor.

La Studio Cristi Timofte, suntem dedicați să vă oferim nu doar imagini, ci și o experiență completă și personalizată. Ne bucurăm să vă stăm la dispoziție pentru a discuta orice detaliu sau solicitare specială pentru a vă asigura că veți avea parte de o experiență foto de excepție. Despre editare foto profesionala

 


 

Rezerva acum Sedinta foto de Valentine’s Day la Studio direct in calendar

februarie 2024
lun
mar
mie
joi
vin
sâm
Dum
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
1
2
3

* * *

Sau viziteaza pagina web dedicata acestei sesiuni