utilizator: 8MZQkPsM

DESCARCA AMINTIRI

Platformă online premium

 

Solicita suport

Despre…

   CristiTimofte.ro va pune la dispozitie un serviciu online de descarcare fisiere foto & video pe care noi il numim: „Descarca Amintiri”.  Daca ati beneficiat de servicii foto ( nunta, botez, sedinte foto private, servicii foto corporate…) puteti primi acest serviciu premium gratuit sau solicita o oferta!

Toate link-urile de descarcare sunt parolate. Daca nu sunteti beneficiarul direct al serviciilor mele solicitati parola de acces download de la beneficiar.

Cristi Timofte

Fondator

zone disponibile

Alege o actiune

%

utilizare resurse

%

uptime server

%

stadiu proiect

Zona descarcare

  • Dupa finalizarea descarca proiectul / proiectele.
  • Suport rapid:    0753 376 987

timp ramas pentru descarcare

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Zona vizionare

Puteti vizualiza materialele puse la dispozitie un timp limitat.

Suport rapid:    0753 376 987

timp ramas pentru vizionare

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

%

utilizare resurse

%

uptime site

%

indexare media

Magazin Online

Solicitati un produs sau serviciu

 

spre magazin

Colectii foto

preferinte

Fotografie de nunta

Ma numesc Cristi Timofte, sunt fotograf de eveniment si ofer servicii foto la orice eveniment public, privat sau comercial: nunta, botez, sesiuni foto de familie, sesiuni foto private, fotografie comerciala si de produs, servicii foto tip corporate si fotografie aeriana.

Angajament

Cum functioneaza…

w

Porneste o conversatie

Foloseste formularul de comanda sau numarul de mobil pentru a solicita servicii.

Analizeaza

Oferta a fost trimisa la dvs. Vedeti ce vi se potriveste sau personalizati oricare din pachetele disponibile.

[

Finalizeaza

Apasa un buton ! Acum aveti posibilitatea sa incheiati un contract online sau solicita intalnire.

Despre mine

Mă numesc Cristi Timofte și sunt fotograf de nuntă în Iași începând cu anul  2003. Pasiunea mea pentru fotografie a început odată cu primul aparat foto, primit de la tatăl meu, când aveam vârsta de 11 ani.

Am inceput timid să studiez, pentru început, tehnica de fotografie, era foarte greu în acele vremuri, materiale tehnice se găseau doar în biblioteci și eram abonat la revista “Cutezătorii”, unde, la pagina 14 parcă, era dedicată micului fotograf. Așa am învățat ce înseamnă timp de expunere, apertură, sensibilitate ISO…

În anul 2003, după 17 ani de la primul aparat foto pe film (un Smena rusesc), am început să merg la evenimente (nunți în mod deosebit).

În anii 1990-2000, meseria de fotograf de nuntă era aproape inexistentă, fotografiile de nuntă se făceau în studiouri, nu exista acest curent de fotojurnalism al nunții, tot ce trebuia să faci era să ai o videocameră să filmezi evenimentele, toată lumea dorea asta: filmare. Asfel fotograful devenind cameraman de nună, serviciul de filmare nuntă a luat amploare cel putin in Iași

Am început și eu în felul acesta, apoi mi-am luat un aparat foto digital HP de 2 megapixeli și făceam fotografii la nunți gratuit. La momentul acesta dețin:

Dar trebuie sa stiti ceva foarte important: nu conteaza cu ce aparat foto, obiectiva (scump sau nu), etc. faci asta! Important este sa faci din pasiune, notiuni de baza in fotografie trebuie sa ai dar sunt multe fotografii memorabile surprinse cu aparatele in moduri AUTO sau partial Auto iar Ken Rocwell este un bun exemplu de fotograf profesionist care recunoaste asta!

___________________________________________________________________________

Începutul a fost greu, un fotograf de nuntă nu este doar ceea ce vedeți nunți: un tip activ, cu un rucsac în spate și un aparat foto în mână, este un om care trebuie să emane bună dispoziție indiferent de situatie, să facă din miri fotomodele pentru o zi intr-o zi, un om pentru care munca de studio și editarea foto sunt o a doua prioritate. In general fotograful de nuntă nu este ce pare a fi! Îl vedeți la evenimente unde face fotografii și poate vă spuneți în sine că ce simplu și distractiv e să fii fotograf. Aparent asa este dar tot el face și acea muncă care nu se vede: editare foto pentru fiecare nuntă care poate însemna 3000-4000 de cadre “trase”, responsabilitatea bazelor de date, investiții și stresul generat de acestea…

Viața privată? Depinde…! Sacrificii? Cam da! Satisfacție? Oooo! Ce poate fi mai plăcut să vezi fotografiile făcute de tine admirate de alți oameni? Cu siguranta ca sunt și altele, dar eu asta știu și-mi place să fac: fotografie! Poze fac mulți…