fotograf profesionist de eveniment din Iasi, servicii foto la nunti, botez, aniversare, sedinte foto de nunta, de familie, copii, sesiune foto trash the dress, dupa nunta

Fotograf profesionist nunta     Cristi Timofte

Formular de comanda servicii

Bine ați venit la studioul foto din Iași al lui Cristi Timofte, fotograf specializat în fotografii de nuntă, evenimente corporate și multe altele. Cu o bogată experiență în domeniul fotografiei, vă ofer servicii de înaltă calitate, adaptate nevoilor dumneavoastră. De la fotografii de nuntă emoționante până la ședințe foto profesionale pentru companii, suntem aici pentru a vă transforma momentele în amintiri de neuitat.

Echipa noastră oferă, de asemenea, servicii de printare foto și producție de albume foto fotocarte personalizate, pentru a vă păstra amintirile într-un mod unic. Vă putem ajuta, de asemenea, să transformați fotografiile preferate în tablouri frumoase care vor împodobi orice spațiu.

Suntem mândri să fim un studio foto de încredere în Iași, iar misiunea noastră este să vă oferim servicii de calitate superioară, astfel încât să vă bucurați de amintirile dumneavoastră pentru totdeauna. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre cum putem contribui la cele mai importante evenimente din viața dumneavoastră!

 

cristi timofte, fotograf, cristitimofte, nunta, nunti, iasi, fotograf profesionist de nunta Iasi, fotograf nunta, studio foto iasi, Sedinta foto trash the dress

   Tel.:           0753 376 987
    E-mail:    officecristitimofte@yahoo.com
    Web:        www.cristitimofte.ro

 

Inainte de a solicita servicii, produse sau informatii recomand informarea dvs. aici despre politica noastra de confidentialitate.

 

Fotograf profesionist nunta – Cristi Timofte va ofera:

 1. Sesiuni de Pregătire și Consultanță
  • Consiliere în pregătirea pentru ședința foto.
  • Sugestii privind îmbrăcămintea și accesorii potrivite pentru eveniment.
 2. Pachete Foto și Videografie Combinată
  • Fotografii și filmare a evenimentului pentru a captura momente din diverse unghiuri și perspective.
 3. Editare și Post-producție
  • Retușarea și editarea fotografiilor și a materialului video pentru a le aduce la nivelul dorit de calitate.
 4. Sesiuni Foto cu Familia
  • Fotografii de familie pentru a păstra amintiri de neuitat cu cei dragi.
 5. Sedinte foto de Craciun in Studio – Iasi
 6. Albume Foto Personalizate
  • Proiectare și imprimare de albume foto fotocarte care să prezinte frumos imaginile.
 7. Sesiuni Foto la Studio
  • Ședințe foto profesionale în studio, fie pentru portrete, fie pentru produse.
 8. Sesiuni Foto în Locații Exterioare
  • Fotografii în aer liber, în locații speciale sau pitorești.
 9. Sesiuni Foto Eveniment Corporativ
  • Fotografie de evenimente corporate, cum ar fi conferințe, seminarii, lansări de produse etc.
 10. Sesiuni Foto pentru Botezuri
  • Capturarea momentelor speciale din timpul ceremoniei de botez.
 11. Sedinta foto de nunta in Studio
 12. Sesiuni Foto pentru Logodnă sau Ceremonii de Logodnă
  • Fotografii pentru a marca momentul special al logodnei.
 13. Sesiuni Foto Maternitate sau Nou-Născut
  • Fotografii artistice pentru a celebra sosirea unui nou membru în familie.
 14. Servicii de Printare Foto
  • Imprimarea fotografiilor în diferite formate și dimensiuni.

 


Puteți utiliza harta locatiei studioului foto. De asemenea, vă invit să folosiți datele de contact: numărul de telefon mobil și adresa de e-mail. Dacă doriți să trimiteți un mesaj rapid, aveți opțiunea de a folosi formularul de contact. Va fi necesar să introduceți un nume, o adresă de e-mail și un număr de telefon pentru a putea fi contactați.

Pentru o corespondență mai eficientă, vă rog să furnizați și alte informații: data la care va avea loc evenimentul (pentru a verifica disponibilitatea), tipul evenimentului (nunta, botez, aniversare, sedinta foto privata, sedinta foto de logodna, sedinta foto trash the dres, etc.).

Dacă doriți servicii foto sau un pachet de servicii (doar servicii foto, pachete foto-video, albume foto clasice sau tip fotocarte, proiecții video, etc.), vă rugăm să specificați și numărul aproximativ de invitați (dacă numărul de invitați necesită prezența a cel puțin un asistent sau doi, este important să știm acest lucru; dacă aveți peste 150-200 de invitați, asistenții mei se vor concentra în mod deosebit pe fotografierea invitaților dvs., iar eu voi pune accentul pe dumneavoastră – mirii, nașii, socrii…).

De asemenea, vă rog să specificați localitatea unde va avea loc evenimentul (pentru nunți în afara localității Iași, cum ar fi: Suceava, Botosani, Bacau, Piatra Nemt, Brasov, Bucuresti, Cluj, Timisoara, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Buzau, Focsani, Tecuci, Vaslui, Barlad, Husi… trebuie să luați în calcul costurile de deplasare și, dacă este cazul, cazarea echipei).

Pentru mai multe informații, vă invit să vizitați și www.filmariiasi.ro, unde veți găsi detaliile pachetelor foto-video disponibile, conținutul acestora și opțiunile suplimentare. (www.filmariiasi.ro este partenerul www.cristitimofte.ro pentru serviciile video complete sau puteți căuta direct într-un motor de cautare : filmare nunta Iași).

Pentru orice alte informații în afara celor menționate aici, vă stau la dispoziție pe telefonul mobil, pe Facebook sau prin e-mail, utilizând formularul de contact de mai sus.

fotograf profesionist nunta ~ Cristi Timofte

 

Fotograf profesionist la nunti, Fotograf Iasi, Fotograf profesionist, Fotograf, Fotograf nunta Cristi Timofte, Fotograf nunti, fotograf profesionist nunta ~ Cristi Timofte, fotograf profesionist nunta

  

cristi timofte, fotograf, cristitimofte, nunta, nunti, iasi, fotograf profesionist de nunta Iasifotograf, nunta, iasi, Fotograf nunta iasi, Fotograf nunta, Fotograf de nunta in iasi

window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-42875548-1');