Sedinta foto Valentine’s Day

Sedinta foto Valentine’s Day

Cateva cuvinte

Bun venit într-un univers al frumuseții vizuale și al amintirilor eternizate în imagini, la studioul meu foto din inima Iașiului! Descoperiți magia fiecărui moment alături de mine la o sedinta foto de ziua indragostitilor in luna iubirii!

Sedinte Foto de Valentine’s Day la Studio Cristi Timofte – Imortalizează Dragostea Ta!

Bucură-te de magia iubirii într-un decor profesional și intim la Studio Cristi Timofte, unde fiecare moment devine o amintire de neuitat. Cu o ofertă specială dedicată Valentine’s Day, te invităm să îți surprinzi jumătatea sau să celebrezi dragostea într-o ședință foto plină de pasiune și creativitate.

Detalii Sedinta Foto:

 • 💑 Tematica Valentine’s Day: O ambianță special creată pentru a sublinia romantismul și tandrețea.
 • 💖 Durată Sesiune: 20-30 de minute de capturare a iubirii voastre.
 • 🌟 Pret Special: Doar [Introduceți Prețul] lei per sesiune.

Ce Include Oferta Noastră:

 1. 🌹 Decor Romantic: Un studio transformat într-un cadru magic pentru a evidenția dragostea voastră.
 2. 📸 Sedinta Foto Profesională: Cu ajutorul echipamentului de calibru și experienței noastre, fiecare cadru va reda emoția și frumusețea momentului.
 3. 🎁 Fotografii Digitale: Primirea a 10-20 de fotografii prelucrate, livrate în format digital pentru a le împărtăși cu cei dragi.

Cum Rezervați:

 1. 📆 Programare Prealabilă: Asigurați-vă că rezervați sesiunea în avans pentru a vă asigura disponibilitatea.
 2. 📞 0753 376 987 Contact: Sunați-ne pentru a stabili detalii și pentru a programa ședința foto.

De ce O Sesiune Foto de Valentine’s Day la Studio Cristi Timofte:

 • ❤️ Experiență Personalizată: Fiecare ședință este adaptată nevoilor și dorințelor voastre pentru a crea imagini autentice și speciale.
 • 🌈 Creativitate și Profesionalism: Echipa noastră pasionată vă va ghida prin întreaga experiență, capturând esența iubirii voastre în fiecare fotografie.

Transformăți Valentine’s Day într-o experiență memorabilă! Rezervați acum o sesiune foto la Studio Cristi Timofte și surprindeți iubirea în imagini ce vor dura o viață întreagă. Contactați-ne la 0753 376 987 sau vizitați www.cristitimofte.ro pentru mai multe detalii.

O Poveste înfățișată prin Lentile Profesionale

Începând cu anul 2003, fiecare eveniment s-a transformat într-o poveste captivantă. De la primul aparat foto primit la vârsta de 11 ani până la echipamentul de ultimă generație pe care îl dețin acum, am evoluat alături de tehnologie și m-am transformat într-un artist înflăcărat.

Echipament Profesional pentru Imagini Excepționale

La dispoziția studioului se află aparate profesionale de înaltă calitate, precum Canon 1DX, Canon 5D Mark III, însoțite de o colecție impresionantă de obiective Canon. Fiecare fotografie surprinsă beneficiază de tehnologie modernă pentru a reda cu fidelitate fiecare nuanță și emoție.

Evenimente și Ședințe Foto Unice

De la nunți și botezuri până la ședințe foto de familie, fiecare moment este transformat într-o amintire de neuitat. Ședințele tematice adaugă o notă distinctivă fiecărui cadru, personalizând fiecare experiență foto.

Printuri de Calitate și Albume Foto Elegante

După capturarea momentelor magice, vă ofer servicii de printare pentru a da viață fiecărei imagini și creez albume foto elegante pentru a păstra povestea într-o formă palpabilă.

Transformăm Ideile în Realitate

Indiferent de ocazie, de la Crăciun până la Paște, vă sprijin să transformați ideile în realitate, imortalizând esența fiecărui moment în imagini de o frumusețe deosebită.

Contactați-mă pentru O Experiență Personalizată

Fiecare fotografie conține o poveste, iar eu sunt aici pentru a vă ajuta să scrieți această poveste. Luați legătura cu mine pentru a începe o colaborare care transformă momentele în amintiri de o viață. Abia aștept să vă fiu alături în această călătorie foto plină de bucurii și surprize! Vă invit să explorați mai multe la www.cristitimofte.ro

Rezerva direct in calendar

Sedinta foto Valentine’s Day

mai 2024
lun
mar
mie
joi
vin
sâm
Dum
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
studio foto, studio foto iasi, fotograf nunta iasi

Studio foto

Cristi Timofte

0753 376 987

PROMO – Valentine’s Day la Studio

Dorim să vă oferim o experiență foto unică și memorabilă de Valentine’s Day la Studio Cristi Timofte. Cu o ofertă specială de doar 100 lei pe sesiune, vă invităm să sărbătorim dragostea și să capturăm momente de neuitat într-un decor profesional și plin de romantism. Maxim doua persoane pentru fiecre sesiune foto „Valentine’s Day”.

Detalii si PRET Sesiune Foto

 • Pret Sesiune: 100 lei
 • Durată Sesiune: 20-30 minute
 • Fotografii Livrate: 10-30 în format digital
 • Numar persoane: maxim doua persoane / sesiune

Ce include oferta noastră

 • Ambianță Romantică: Studio-ul nostru este pregătit pentru a vă oferi un cadru intim și plin de romantism pentru ședința voastră foto de Valentine’s Day.
 • Sesiune Foto Profesională: Oportunitatea de a colabora cu Cristi Timofte – fotograf  profesionist, dedicat să imortalizeze fiecare zâmbet și gest de tandrețe.
 • Fotografii Digitale de Calitate: Primești între 10 și 30 de fotografii digitale prelucrate, pentru a vă bucura și distribui amintirile cu cei dragi.
 • Livrare online: fotografiile editate se vor livra online de pe serverele noastre printr-un link parolat disponibil un an.

Cum Rezervați

 • Programare: Asigurați-vă că rezervați în avans data si intervalu lorar direct in calendarul de mai sus.
 • Contact: Sunați-ne pentru a programa sesiunea și a discuta orice detaliu special pe care îl doriți în ședința voastră.
 • Vă Așteptăm cu Dragoste: Veniți pregătiți să vă bucurați de o experiență foto dedicată iubirii voastre.

De ce Studio Cristi Timofte

 • Creativitate și Profesionalism: Echipa noastră aduce un plus de creativitate și abordare profesională în fiecare sesiune foto (fotografiere si servicii conexe de printare, albume foto, tablouri, fotografii…).
 • Experiență Personalizată: Ne dorim să oferim o experiență personalizată, adaptată nevoilor și viselor voastre.
 • Printare fotografii tablouri, rame si albume foto: dupa livrarea fotografiillor in format digital puteti opta si pentru printare pe orice suport.

Rezervați acum o sesiune foto de Valentine’s Day la Studio Cristi Timofte și creați amintiri de neuitat alături de persoana iubită!

Regulament Sesiuni Foto la Studio Cristi Timofte

Pentru a vă asigura o experiență plăcută și profesională în cadrul studioului nostru foto, vă rugăm să respectați următoarele reguli:

Punctualitate și Programări

Fiți punctuali conform programărilor stabilite. Întârzierile pot afecta programul general și timpul dedicat fiecărui client.

Recuzită Studio

Adăugarea recuzitei personale este binevenită, dar vă rugăm să ne informați în prealabil despre orice elemente suplimentare pe care doriți să le aduceți în studio.

Conservarea Echipamentului

Tratați cu grijă echipamentul nostru și recuzita studio-ului. Orice deteriorare cauzată din neglijență va fi responsabilitatea clientului.

Curățenie și Ordonare

După încheierea ședinței foto, vă rugăm să lăsați studio-ul într-o stare curată și ordonată. Așezarea recuzitei și a echipamentului la locurile indicate facilitează buna desfășurare a activităților ulterioare.

Incaltaminte de Schimb

Pentru o mai bună igienă, vă recomandăm să aveți încălțăminte de schimb pentru a purta în interiorul studioului, în special dacă sesiunea foto implică folosirea unor decoruri specifice.

Număr de Participanți

Respectați numărul de participanți specificat în pachetul sau acordul semnat. Orice schimbare trebuie comunicată și aprobată în prealabil.

Confidențialitate și Drepturi de Autor

Imaginile realizate în cadrul sesiunilor foto sunt proprietatea studio-ului Cristi Timofte. Fotografiile pot fi utilizate de „Studio Cristi Timofte” in scopuri comerciale sau de promovare.

Atitudine Respectuoasă

Respectați echipa noastră și ceilalți clienți. Orice comportament nepotrivit poate duce la anularea sesiunii fără restituirea taxei.

Comunicare Deschisă

Dacă aveți întrebări, cerințe speciale sau neclarități, vă rugăm să ne comunicați înainte de sesiunea foto pentru a vă asigura că toate aspectele sunt acoperite.

Mulțumim pentru înțelegere și colaborare! Echipa Studio Cristi Timofte vă dorește o experiență foto plină de bucurie și amintiri de neuitat!

Sedinta foto la Studio

Sedinta foto la Studio

Sedinta foto la studioStudio Foto IasiSedinta foto la studio Fotografie Profesională în Iași: Capturăm Emoția în Fiecare Cadru Ședințe Foto Personalizate: Oferim ședințe foto adaptate nevoilor tale unice, fie că este vorba de ședințe de familie, portrete individuale...

Foto nunta

Fotograf Cristi Timofte – Iasi, Romania servicii de fotografiere nunti

Foto corporate

Fotograf corporate – servicii foto pentru firme / companii, fotografie comerciala si de produs.

Cabina foto

Cabina foto, cabina video 360 / video booth 360, oglinda magica

Sedinte foto

Ofer sedinte foto private, sesiuni foto copii, sedinte foto dupa nunta – ” trasht he dress „, sedinte foto inainte de nunta – ” sedinta foto de logodna „

Foto cu drona

Fotografiere aeriana cu drona* nunta, corporate, arhitectura, comercial, etc. (in anumite conditii)

Albume foto

Albume foto fotocarte personalizate in diverse modele si dimensiuni, stick-uri USB (carcasa lemn) personalizate in cutie de lemn.

Studio foto

Studio foto Iasi Sedinte foto cu tematica: nunta, copii, familie, de sarbatori ( Craciun, Paste… ) Sedinta foto de Craciun, corporate