Studio foto profesional

Studio foto profesional

Studio foto profesional – Iași. Povestea Fotografiei Emoționale și Profesionalismul Capturat în Imagini

NOU!!! Rezerva sesiune foto de Craciun la studio – 2023

 

 

 


Bun venit la Studio Foto Cristi Timofte din Iași, locul unde fiecare moment special prinde viață în imagini captivante! Cu pasiune și talent desăvârșit pentru arta fotografiei, echipa noastră te va înconjura cu profesionalism și creativitate, surprinzând emoțiile și frumusețea fiecărui eveniment. Dedicăm timp și atenție pentru a crea amintiri de neprețuit, care să te poarte înapoi în acele clipe magice și să îți ofere bucurie de fiecare dată când le revezi.

I. Echipament Profesional – Magia Detaliilor

La Studio Foto Cristi Timofte, credem că calitatea imaginilor începe cu alegerea echipamentului potrivit. Suntem mândri să folosim aparatură foto de înaltă calitate de la Canon, un brand de referință în industrie. Lentilele Canon și camerele foto reușesc să surprindă fiecare detaliu într-un mod autentic și captivant, punând în valoare emoția și frumusețea fiecărui moment. Editarea fotografiilor este un proces esențial pentru a aduce o notă artistică și emoțională imaginilor capturate. Cu ajutorul calculatoarelor Apple de înaltă performanță și a softurilor profesionale, ne asigurăm că fiecare fotografie devine o operă de artă în sine, redând în mod autentic povestea evenimentului.

studio foto iasi, canon 1dx, Fotograf, canon,

II. Servicii Conexe de Fotografie – Emoție și Creativitate În Fiecare Clic

1. Ședințe Foto Private – Dedicăm timpul necesar pentru a te cunoaște mai bine și a surprinde autenticitatea ta într-o ședință foto personalizată. Indiferent de temă sau locație, fiecare fotografie va reflecta esența ta unică și captivantă. 2. Sesiuni Foto de Crăciun și Paște – Dăruiește-ți bucurie și amintiri de neuitat alături de cei dragi în timpul sărbătorilor de Crăciun și Paște. Vom surprinde emoțiile și momentele speciale ale acestor sărbători, transformându-le în amintiri prețioase. 3. Sesiuni Foto de Absolvire – Marchează sfârșitul unei etape și începutul unei noi aventuri cu o ședință foto de absolvire memorabilă. Vom imortaliza zâmbetele, emoțiile și realizările tale, oferindu-ți un album foto ce va rămâne o comoară de-a lungul vieții.

Sedinta foto Craciun Iasi

 

III. Printare de Fotografii, Tablouri și Albume Tip Fotobook – Atelier foto specializat

La Studio Foto Cristi Timofte, ne dedicăm să păstrăm magia momentelor și să o aducem în lumea tangibilă prin: 1. Printare de Fotografii – Oferim servicii de printare de înaltă calitate pentru ca fiecare fotografie să devină o amintire prețioasă ce poate fi împărtășită cu cei dragi. 2. Tablouri Personalizate – Transformăm fotografiile tale preferate în opere de artă ce vor încânta și îmbogăți decorul casei sau biroului tău. 3. Albume Foto Tip Fotobook – Fie că este vorba de nunți, absolviri, botezuri sau evenimente corporate, realizăm albume foto tip fotobook ce capturează esența și frumusețea fiecărei povești într-un mod unic și creativ.

albume foto digitale fotocarte

Printarea o facem pe imprimante profesionale proprii Epson pana la dimensiunea de A3 si prin parteneriat cu alte laboratoare foto din Iasi sau din tara.

printare foto

 

IV. Contactează-ne și Creează Povestea Ta de Fotografii Emoționale – Studio foto profesional

Încheiem călătoria noastră prin universul Studio Foto Cristi Timofte din Iași cu invitația de a ne contacta pentru a discuta despre planurile tale și de a crea împreună amintiri de neuitat. Echipa noastră pasionată te va ghida și îndruma pentru ca fiecare moment special să prindă viață în imagini ce vor rămâne o comoară de preț pentru întreaga viață. Pentru programări și informații suplimentare, ne poți contacta la adresa de email office@cristitimofte.ro sau la numărul de telefon 0753 376 987 . Suntem aici pentru tine, pregătiți să imortalizăm emoțiile și frumusețea fiecărui eveniment, oferindu-ți amintiri de neprețuit și imagini captivante ce vor dăinui în inimile celor dragi pentru totdeauna. Îți mulțumim pentru că ai ales să descoperi Studio Foto Cristi Timofte din Iași și așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim și să creăm împreună poveștile tale în imagini!

 


Calendar de programari – sesiuni foto in studio

decembrie 2023
lun mar mie joi vin sâm Dum
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

 

 


Studio foto profesional

 

Ceva despre mine

Sunt Cristi Timofte, fotograf de nuntă în Iași din 2003. Pasiunea mea pentru fotografie a început la 11 ani, când am primit primul aparat foto de la tatăl meu. Am învățat tehnica fotografiei din cărți și reviste, explorând conceptele de expunere, apertură și sensibilitate ISO. Cu trecerea timpului, am început să fotografiez evenimente, abordând un stil diferit față de fotografiile clasice din studiouri. În acele vremuri, filmarea era mai populară, dar m-am concentrat pe fotografiile autentice și emoționale. În prezent, folosesc echipament profesional Canon și aparate digitale de 2 megapixeli. Cu experiența acumulată, imortalizez fiecare moment special în imagini captivante și emoționante. Sunt recunoscător pentru fiecare eveniment la care am participat și îmi place să creez amintiri prețioase pentru clienții mei. Dacă ai nevoie de un fotograf pentru evenimentul tău, contactează-mă cu încredere. Mulțumesc pentru că mi-ai acordat atenție și sper să putem crea împreună amintiri de neprețuit în imagini!

Trebuie să știți ceva foarte important: nu contează cu ce aparat foto, obiectiv (scump sau nu) sau alte echipamente fotografezi! Esențial este să fotografiezi din pasiune, iar cunoștințele de bază în fotografie sunt indispensabile, dar sunt multe fotografii memorabile surprinse cu aparatele în moduri AUTO sau parțial AUTO, iar Ken Rockwell este un bun exemplu de fotograf profesionist care recunoaște acest lucru!

 

 

Home > Studio foto profesional

window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-42875548-1');