Foto corporate

StoreGold

La Studio

Cateva cuvinte

Evidențierea Eleganței: Sesiunea Foto cu Bijuterii din Aur și Diamante

În cadrul acestei sesiuni foto de excepție, am avut privilegiul de a lucra alături de un fotomodel pus la dispoziție de clientul nostru, StoreGold. Cu bijuterii din aur și diamante de cea mai înaltă calitate, am creat imagini care strălucesc de eleganță și rafinament.

Echipa și Setarea:

Cristi Timofte a asigurat o setare și un cadru perfect pentru a evidenția fiecare detaliu al bijuteriilor. Cu atenție la iluminare și compoziție, am creat o atmosferă luxuriantă și sofisticată.

Profesionalism și Colaborare:

Fotomodelul pus la dispoziție de StoreGold a adus un plus de eleganță și grandoare fiecărei imagini. Cu o colaborare strânsă și profesionalism, am obținut rezultate deosebite care reflectă frumusețea și valoarea bijuteriilor din aur și diamante.

Rezultatele:

Imaginile finale sunt o îmbinare perfectă între rafinamentul bijuteriilor și grandoarea fotomodelului. Fiecare fotografie strălucește de eleganță și stil, reprezentând în cel mai bun mod posibil colecția de bijuterii StoreGold.

Această sesiune foto a fost o oportunitate unică de a evidenția frumusețea și valoarea bijuteriilor din aur și diamante, cu ajutorul unui fotomodel profesionist și a echipei noastre talentate.

Servicii de Retușare și Editare Profesională

Fiecare fotografie primită este atent retușată și editată in Photoshop pentru a asigura calitatea și aspectul profesional al imaginilor.

La Studio Cristi Timofte, suntem dedicați să vă oferim nu doar imagini, ci și o experiență completă și personalizată. Ne bucurăm să vă stăm la dispoziție pentru a discuta orice detaliu sau solicitare specială pentru a vă asigura că veți avea parte de o experiență foto de excepție. Despre editare foto profesionala

 

Rezerva direct in calendar

iunie 2024
lun
mar
mie
joi
vin
sâm
Dum
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
studio foto, studio foto iasi, fotograf nunta iasi

Studio foto

Cristi Timofte

0753 376 987

Pentru mai multe informatii:

 • Programare
 • Regulament la studio
 • Pret-uri
 • Servicii conexe
 • Livrare fotografii
 • Alte informatii utile

Foto corporate

Capturând Eleganța și Refinedațiunea: Sedinte Foto Corporate la Studio Cristi Timofte

La Cristi Timofte Studio, ne dedicăm să transformăm frumusețea și eleganța în imagini captivante. Magazinul de bijuterii din aur și diamante StoreGold din Iași, cu site-ul www.storegold.ro, vă ofera bijuterii din aur galben, aur roz, aur alb cu diamente veritabile! Studioul nostru va ofera o experiență foto corporate deosebită pentru a vă evidenția produsele și brandul în cel mai bun mod posibil.

Despre Noi:

Cu o experiență vastă în fotografia profesională, echipa noastră de la Cristi Timofte Studio este dedicată să creeze imagini de calitate superioară care să surprindă esența și rafinamentul fiecărui produs. Ne străduim să evidențiem frumusețea bijuteriilor din aur și diamante de la StoreGold în fiecare fotografie.

Serviciile Noastre:

 • Ședințe Foto Corporate Personalizate: Oferim ședințe foto corporate personalizate pentru a evidenția bijuteriile dumneavoastră în cel mai favorabil mod posibil.
 • Captură Profesională a Produselor: Cu echipament de top și o abordare creativă, realizăm fotografii de produs care să pună în valoare fiecare detaliu al bijuteriilor dumneavoastră.
 • Stilizare și Setare Profesională: Asigurăm o setare și o atmosferă perfecte pentru a evidenția eleganța și rafinamentul bijuteriilor dumneavoastră.
 • Editare și Retușare Avansată: Ne asigurăm că fiecare fotografie este perfectă, cu procesare și retușare avansată pentru rezultate impecabile.
 • Servicii de printare pe suport de hartie, canvas, textil, portelan/ceramica: Albume foto tip fotocarte de prezentare, pliante, invitatii, plicuri personalizate, tablouri, canvas, tricouri, obiecte de ceramica….

Avantajele Noastre:

 • Experiență în Industrie: Cu o vastă experiență în fotografia de produs și corporate, vă garantăm imagini de înaltă calitate care să reprezinte perfect brandul dumneavoastră.
 • Colaborare Personalizată: Lucrăm împreună cu dumneavoastră pentru a înțelege nevoile și cerințele dumneavoastră specifice, pentru a vă asigura că obținem rezultatele dorite.
 • Calitate Superioară: Ne străduim să livrăm doar cele mai bune fotografii, cu atenție la detalii și o abordare profesională în fiecare etapă a procesului.

Contact:

Pentru a programa o ședință foto corporate sau pentru mai multe informații, nu ezitați să ne contactați la Cristi Timofte Studio. Suntem aici să vă ajutăm să evidențiați frumusețea și eleganța brandului dumneavoastră!

Share This