Foto nunta Marina si Alexandru

   În spatele fiecărui zâmbet, fiecare lacrimă de fericire și fiecare atingere gingașă se ascunde o poveste unică, o poveste numită Marina și Alexandru. Ca martor al acestei iubiri de neuitat, am avut privilegiul de a fi acolo, în mijlocul lor, capturând fiecare emoție, fiecare moment special, fiecare detaliu ce a adus această zi la viață.

Fiecare clic al aparatului a fost o mărturie a dragostei lor, o mărturie a frumuseții purității ce a strălucit în fiecare privire schimbată. De la primele raze ale soarelui care îmbrățișau îndrăgostiții până la ultimele dansuri sub lumina lunii, fiecare cadru a devenit o fereastră către inima lor.

În fiecare fotografie, veți regăsi bucuria care a învăluit fiecare suflet prezent, veți simți emoția care a umplut aerul și veți retrăi fiecare moment special. Fiecare detaliu a fost atent surprins pentru a vă oferi amintiri ce vor dura o viață întreagă.

Marina și Alexandru, doi oameni speciali, două suflete ce s-au unit într-o promisiune de iubire eternă. Fie ca fiecare imagine să vă amintească mereu de acest moment unic, de promisiunile făcute și de fericirea împărtășită.

Cu gratitudine și respect, Cristi Timofte-  Fotograf de nuntă

 

 

 

Asta NU e tot! Aici vedeti tot albumul foto online!

albume online, fotograf nunta, fotograf iasi, fotograf nunta pret, fotograf nunta iasi pret, fotografi nunta, fotografi nunta iasi, foto, foto nunta, foto iasi, fotograf profesionist, fotograf profesionist nunta, fotograf profesionist nunta iasi, iasi, profesionist, album fotocarte, servicii foto botez, fotograf nunta, albume foto, Sedinte foto Iasi, magazin foto, Fotograf profesionist la nunti, Fotograf Iasi, Fotograf profesionist, Fotograf, Fotograf nunta Cristi Timofte, Fotograf nunti, Sedinta foto trash the dress, fotograf profesionist, cristi timofte, fotograf, cristitimofte, nunta, nunti, iasi, fotograf profesionist de nunta Iasi, fotograf nunta, studio foto iasi, Sedinta foto trash the dress, Cand se fac nunti in 2017,

 

Salutare! Eu, Cristi Timofte, ofer servicii fotografice specializate pentru o varietate de evenimente și sesiuni foto la studio în Iași. Iată ceea ce pot să vă ofere:

Evenimente Fotografiate:

  1. Nunți: Capturăm fiecare moment special din ziua voastră unică, transformându-l în amintiri de preț.
  2. Botezuri: Surprindem emoțiile și solemnitatea ceremoniei de botez, creând amintiri durabile.
  3. Evenimente Corporate: Oferim servicii profesionale de fotografie pentru conferințe, seminarii, lansări de produse și alte evenimente de afaceri.

Sedințe Foto la Studio în Iași:

  1. Sedințe Foto Private: Realizăm portrete și imagini personale într-un mediu confortabil și intim.
  2. Sedințe Foto de Crăciun și Paște: Adăugăm un strop de magie sărbătorilor printr-o ședință foto tematică.
  3. Sedințe Foto de Absolvire: Marcam acest moment special într-un mod artistic și memorabil.

Produse Printate:

  1. Fotografii: Imprimăm fotografii pentru a vă oferi amintiri tangibile din evenimentele importante.
  2. Albume Foto: Realizăm albume personalizate sub formă de fotobook-uri, transformând evenimentele în povești vizuale de neprețuit.

Indiferent de eveniment sau sesiune foto, vă asigurăm că fiecare moment va fi capturat cu profesionalism și pasiune. Fiecare fotografie va reprezenta o amintire valoroasă pentru voi și cei dragi. Aștept cu nerăbdare să colaborăm pentru a crea amintiri de neuitat!

Pasionat fotograf de eveniment din Iași, cu o experiență ce se întinde din anul 2003. Povestea mea în lumea fotografiei a început în copilărie, când am primit primul aparat foto de la tatăl meu, la vârsta de 11 ani. Începutul a fost modest – învățam tainele tehnicii fotografice din cărți și reviste specializate. Eram abonat la revista „Cutezătorii” și parcă pe pagina 14 găseam întotdeauna un colț dedicat pasiunii mele.

Cu trecerea anilor, am evoluat și am învățat tot mai multe despre elementele de bază ale fotografiei: timpul de expunere, apertură, sensibilitatea ISO. În 2003, după 17 ani de la primul meu aparat foto (un Smena rusesc pe film), am început să particip la evenimente, cu precădere nunți. Era o perioadă în care fotografiile de nuntă se realizau în studiouri, iar fotojurnalismul în acest context era aproape inexistent. Toată lumea viza filmarea evenimentelor, iar fotograful se transforma adesea în cameraman de nuntă. Așa am pășit și eu în această direcție.

Ulterior, am făcut tranziția către un aparat foto digital HP de 2 megapixeli și am început să fotografiez nunți în modul clasic. La momentul actual, echipamentul meu cuprinde:

Un aspect crucial pe care îl împărtășesc este că nu contează cu ce echipament fotografic lucrezi. Chiar și cu seturi mai modeste, poți captura imagini memorabile. Uneori, modurile automate ale aparatului foto sau ale obiectivului pot surprinde momente magice. Ken Rocwell este un bun exemplu de fotograf profesionist care recunoaște acest lucru!

Însă, meseria de fotograf de nuntă este mult mai complexă decât pare. Nu suntem doar cei care trasează cadrele la evenimente. Suntem o prezență constantă, emanând bună dispoziție în orice situație. Ne dorim să transformăm mirii în adevărate fotomodele și să surprindem fiecare moment într-un mod autentic.

Pe lângă evenimente, există o parte a muncii noastre care nu este vizibilă, dar esențială: editarea fiecărei fotografii, administrarea bazelor de date, investiții în echipament și toate presiunile legate de aceste aspecte. Viața privată? Ea există, dar este influențată de aceste sacrificii.

Totuși, satisfacția este imensă! Nimic nu se compară cu bucuria de a vedea propriile fotografii admirate de oameni. Desigur, există și provocări, dar pentru mine, asta înseamnă fotografie! Poate că facem cu toții poze, însă ceea ce oferim în plus este pasiunea și dedicarea noastră pentru arta fotografică.

Cu recunoștință, Cristi Timofte – Fotograf de Nuntă

Share This