Sedinta foto de Craciun la studio

Cristi Timofte

studio foto, studio foto iasi, fotograf nunta iasi, studio foto, cabina foto, cabina foto iasi, foto booth, foto booth iasi, video booth, video booth 360, video booth 360 iasi, foto booth iasi, fotograf nunta, fotograf iasi, fotograf nunta pret, fotograf nunta iasi pret, fotografi nunta, fotografi nunta iasi, foto, foto nunta, foto iasi, fotograf profesionist, fotograf profesionist nunta, fotograf profesionist nunta iasi, iasi, profesionist, album fotocarte, servicii foto botez, fotograf nunta, albume foto, Sedinte foto Iasi, magazin foto, Fotograf profesionist la nunti, Fotograf Iasi, Fotograf profesionist, Fotograf, Fotograf nunta Cristi Timofte, Fotograf nunti, Sedinta foto trash the dress, fotograf profesionist, fotografo matrimonio, sedinta foto la studio, fotograf

fotografii

Servicii foto la studio

Descoperă magia fiecărui moment al sărbătorilor de Crăciun la studio! Oferim o gamă completă de servicii de fotografie, filmare, printare foto, tablouri personalizate și albume foto profesionale. Capturăm emoțiile unice ale acestui sezon festiv și le transformăm în opere de artă vizuală. Contactează-ne acum pentru a transforma sesiunea ta foto de Crăciun într-o experiență de neuitat, incluzând printarea fotografiilor, crearea de tablouri personalizate și realizarea unor albume foto memorabile.

Servicii conexe la studio
 1. Sesiuni Foto Personalizate: Oferim ședințe foto profesionale pentru diverse ocazii, inclusiv portrete, evenimente speciale și sedințe tematice.

 2. Filmare de Evenimente: Echipa noastră de videografi captură fiecare moment special al evenimentelor tale, de la nunți și botezuri până la petreceri și aniversări.

 3. Printare și Montare Foto: Asigurăm servicii de printare foto de înaltă calitate și montaj profesionist pentru a-ți transforma imaginile preferate în opere de artă de afișat.

 4. Creare de Albume Foto Personalizate: Realizăm albume foto personalizate, fie că este vorba despre nunți, botezuri sau alte evenimente importante din viața ta.

 5. Tablouri Decorative: Transformăm fotografiile tale preferate în tablouri decorative deosebite, potrivite pentru decorarea oricărui spațiu.

 6. Cabina Foto Interactivă: Adăugăm o notă de distracție la evenimentele tale cu cabina noastră foto interactivă, pentru amintiri amuzante și de neuitat.

Indiferent de nevoile tale fotografice sau videografice, echipa noastră este aici pentru a transforma fiecare moment într-o amintire de preț.

Cristi Timofte

„Pasiune pentru Nunti de Vis: Ofertă Foto și Video la Îndemână”

Pentru ziua cea mare, fiecare cuplu dorește să aibă amintiri ce vor dăinui o viață întreagă. Cu serviciile noastre de fotografiere și filmare, www.cristitimofte.ro și www.filmariiasi.ro, vă oferim o ofertă foto și video de excepție. Descoperiți cum putem transforma nunta voastră într-un eveniment cu adevărat memorabil.

 Fotografie Captivantă cu www.cristitimofte.ro

„Cristi Timofte: Îmbinând Talentul cu Pasiunea pentru a Captura Frumusețea Unică a Nuntii Tale”

Cu www.cristitimofte.ro, veți experimenta o fotografie care aduce la viață emoțiile. Fiecare instantaneu surprins cu atenție la detalii devine o poveste vizuală, transformând fiecare moment special într-un amintire ce va străluci întotdeauna în inimile voastre.

Print și Album Fotografic de Calitate Superioară

„Transformăm Amintirile în Opere de Artă: Print și Albume Foto Ce Redau Magia Nuntii Voastre”

www.cristitimofte.ro nu oferă doar fotografii digitale, ci și servicii premium de printare și albume foto. Fiecare print este un detaliu tangibil, iar fiecare album devine o cronică artistică a iubirii voastre, personalizată cu atenție la fiecare pagină.

Filmare Cu www.filmariiasi.ro – O Poveste Cinematografică în 4K

www.filmariiasi.ro: Emoție și Profesionalism în Fiecare Cadru, Inclusiv Filmare cu Drona 4K”

Cu www.filmariiasi.ro, oferim o experiență cinematografică de neuitat. Echipate cu tehnologie de vârf, camerele noastre surprind fiecare detaliu în claritate 4K. Și pentru un plus de spectaculozitate, aducem în ecuație și drona, oferind perspective aeriene ce aduc la viață povestea voastră de dragoste.

 Cum Lucrăm Împreună – Simplu și Transparent

„Pas Cu Pas către Amintiri Pretioase: Procesul Nostru de Lucru la Cristi Timofte și Filmari Iași”

Descoperiți modul în care colaborăm, de la prima întâlnire până la livrarea finală a produselor. Transparența este cheia parteneriatului nostru, iar fiecare detaliu este gestionat cu atenție pentru a vă oferi o experiență fără griji și rezultate de excepție.


Concluzie:

Cu oferta noastră de foto și video la www.cristitimofte.ro și www.filmariiasi.ro, vă asigurăm că fiecare moment al nunții voastre va fi transformat într-o amintire unică și specială. Contactați-ne astăzi pentru a începe călătoria către o nuntă plină de magie și pentru a descoperi cum putem aduce povestea voastră de dragoste la viață.

editare foto video, servicii editare, editare foto, editare video

SERVICII PROFESIONALE

Foto & Video + Print

cristitimofte.ro va ofera:

Foto video nunta + cabina foto, albume foto….

Servicii Oferte

1. Fotografie Profesională:

 • Fotografie de calitate superioară pentru fiecare moment important al nunții.
 • Capturarea emoțiilor autentice și a detaliilor subtile ale evenimentului.

2. Filmare Cinematică:

 • Servicii de filmare profesionale pentru a crea o poveste cinematografică a nunții voastre.
 • Tehnologie de ultimă generație pentru imagini de înaltă definiție.

3. Albume Foto Fotocarte Personalizate:

 • Albume foto de calitate superioară, personalizate în funcție de preferințele voastre.
 • Design artistic pentru a evidenția frumusețea fiecărui moment.

4. Foto Marturii:

 • Oferirea de opțiuni creative și personalizate pentru foto marturii.
 • Amintiri tangibile și deosebite pentru invitați.

5. Tablouri la Eveniment:

 • Tablouri artistice realizate din cele mai frumoase momente ale nunții.
 • Decor elegant pentru a personaliza atmosfera evenimentului.

6. Cabina Foto:

 • Cabina foto interactivă pentru distracție și capturarea momentelor amuzante.
 • Imagini instantanee pentru amintiri de neuitat.

7. Video Booth 360:

 • Experiență video interactivă în format 360 de grade.
 • Capturarea unghiurilor inedite și originale ale evenimentului.

8. Filmare cu Drona:

 • Imagini spectaculoase din aer pentru a surprinde întreaga atmosferă a nunții.
 • Perspective aeriene unice pentru un impact vizual deosebit.

9. Magnet Foto Personalizat:

 • Magnet foto personalizat ca suvenir pentru invitați.
 • Amintire practică și originală a evenimentului.

10. Servicii de Printare:

 • Opțiuni de printare pentru a aduce la viață amintirile în format fizic.
 • Varietate de dimensiuni și materiale pentru alegeri personalizate.

 

Alegerea unui furnizor de servicii foto și video, precum Cristi Timofte, pentru nunta ta aduce o serie de avantaje semnificative. Iată câteva aspecte de luat în considerare:

 1. Experiența și Talentul Artistic:

  • Un profesionist experimentat, precum Cristi Timofte, aduce cu el nu doar abilități tehnice, ci și un ochi artistic dezvoltat pentru a captura momentele speciale într-un mod unic și memorabil.
 2. Pachete Personalizate:

  • Ofertele personalizate permit adaptarea serviciilor la nevoile specifice ale nunții tale. Alegerea unui pachet personalizat vă permite să beneficiați de serviciile exacte de care aveți nevoie, de la fotografii și filmare la opțiuni precum cabina foto și video booth 360.
 3. Diversitatea Serviciilor Oferite:

  • Un furnizor versatil, cum este Cristi Timofte, aduce la pachet o gamă variată de servicii, inclusiv fotografie, filmare, albume foto fotocarte, foto marturii, tablouri, cabina foto, video booth 360, filmare cu drona, magneti, etc. Această diversitate vă oferă posibilitatea de a integra multiple elemente în evenimentul vostru.
 4. Calitatea Produselor Tangibile:

  • Oferirea de produse tangibile precum albumele foto, tablourile, magnetii și alte accesorii adaugă valoare experienței dvs. Aceste elemente devin amintiri fizice și durabile ale zilei nuntii voastre.
 5. Tehnologie de Ultimă Generație:

  • Utilizarea tehnologiei moderne, cum ar fi filmarea cu drona sau video booth 360, adaugă un plus de spectaculozitate și originalitate evenimentului vostru.
 6. Profesionalism și Responsabilitate:

  • Un furnizor cu o reputație solidă, precum Cristi Timofte, aduce încredere și profesionalism. Înțelegerea responsabilităților și respectarea termenelor asigură desfășurarea lină a evenimentului vostru.
 7. Recenzii și Portofoliu:

  • Revizuirea recenziilor și a portofoliului furnizorului vă oferă o perspectivă asupra experiențelor altor clienți și a calității lucrărilor sale anterioare.

În concluzie, alegerea unui furnizor precum Cristi Timofte nu doar că vă asigură de calitatea serviciilor foto și video, ci și de posibilitatea de a personaliza experiența voastră și de a adăuga elemente unice pentru a face din ziua nunții voastre un eveniment memorabil.

 

album foto curs festiv, foto video absolvire

Alege ce ti se potriveste, suntem aici!

Informatii utile | Preturi | Comanda

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
1Detalii solicitare
2Detalii plata
Statut
Prin completarea acestui formular cu datele solicitate, declarati ca sunteti de acord ca datele dvs. cu carcter personal sa fie utilizate pentru a formula un raspuns cererii dvs. Daca nu sunteti de acord cu utilizarea datelor dvs. cu caracter personal parasiti acest formular si contactati-ne pe email sau telefonic. Acest formular poate inlocui o comanda la contract de prestari servicii si este probatoriu.
Share This